BILLETTER

Køb af billet: Hvis du ønsker at købe billet til en koncert, skal du klikke på menupunktet ”program” og i listen med kommende koncerter vælge den koncert, du ønsker at købe billet til.

Vær opmærksom på, at du kan opnå medlemsrabat, hvis du bliver medlem. Se under menupunktet ”bliv medlem” i højre side

Prisen for ikke medlemmer/medlemmer/unge fremgår af den enkelte koncert.

Billetter kan købes ved indgangen såfremt der ikke er udsolgt.

Forudbestilling af billet med ungerabat: Hvis du gerne vil forudbestille billet med ungerabatten, som er for for studerende med studiekort og unge under 25 år, skal du melde dig ind i Jazz6000 som ungemedlem.  Det gør du ved at gå ind på ‘bliv medlem’ til højre på siden. Vælg “Medlemskab for unge under 25 år”

Ungerabat uden medlemsskab: Du kan købe billet med ungerabat som studerende med studiekort eller ung under 25 år, uden at melde dig ind i jazz6000. Du kan ikke forudbestille billetter, men kun købe i døren. Det forudsætter at der er flere billetter til salg.
Du skal fremvise studiekort eller sundhedskort i døren ved køb.

Medlemsskab for par:
I lave et medlemsskab for par som giver muligheden for at købe to billetter til medlemspris til hver koncert.

SMS-service
Hvis du ønsker at blive informeret om kommende koncerter pr. SMS eller e-mail, kan du tilmelde dig vores mail og SMS-service her på siden.

Handicaphjælper
Er du handicappet og har brug for at have din handicaphjælper med til koncert i Jazz6000, er der gratis entré for din hjælper.

Jazzklub i Kolding