Medlemsarrangement med Niels Lan Doky

Q & A MED NIELS LAN DOKY OG EFTERFØLGENDE FÆLLESSPISNING

Medvirkende
Niels Lan Doky
14-05-2020, kl. 17:30

Forud for koncerten kan du som medlem af Jazz6000 deltage i en Question and Answers-seance med Niels Lan Doky samt efterfølgende middag.

Vanen tro ønsker vi i Jazz6000 at afslutte sæsonen med en en helt særlig koncert og et arrangement for foreningens medlemmer forud for koncerten.

Arrangementet starter kl. 17.30 på Godset med en velkomstdrink. Derefter vil medlemmer få mulighed for en ”meet the artist”-snak med Niels Lan Doky, hvor der vil blive mulighed for en uformel snak og stille ham spørgsmål om alt det, vi godt kunne tænke os at vide om ham og hans musik. Derefter vil der være spisning og hyggeligt samvær frem til koncerten kl.20.

Deltagelse i Q&A med Niels Lan Doky og fælles middag  koster DKK 200,00. Billet til medlemsarrangementet kan købes som tilkøb til koncertbilletten på www.jazz6000.dk.

Dette arrangement er kun for medlemmer af Jazz6000.
Hvis du ikke er medlem af foreningen, kan du melde dig ind på foreningens hjemmeside www.jazz6000.dk. Medlemsskab koster kr 150,00 og gælder for et år ad gangen. Det giver 1/3 rabat på alle koncertbilletter.

Vi glæder os meget til at kunne takke af for denne sæson sammen med vores medlemmer – og selveste Niels Lan Doky.

Pris - medlem: 200
Pris - medlem med studiekort: 200

Jazzklub i Kolding