Nyt billet- og medlemssystem

Jazz6000 har fået nyt billet- og medlemssystem.

Vores nye system gør det lettere for dig, at forny dit medlemsskab og at købe billetter til en koncert.

Fremover vil der ikke være pålagt gebyr ved forudkøb af medlemsbilletter.

Medlemsskab for par:
I kan lave et medlemsskab for par som giver mulgheden for at forudbestille to billetter til medlemspris til hver koncert.

I Jazz6000 er der ikke længere behov for medlemskort fordi vi kan finde og registrere dig i vores system når du ankommer.

Du skal dog stadig fremvise medlemskort, hvis du skal have rabat i de andre klubber vi samarbejder med. Til det har du mulighed for selv at printe et medlemskort ud fra billet- og medlemssystemet.

Hvis du har brug for hjælp, kan vi hjælpe dig med medlemsskab ved indgangen.

Forudbestilling af billet med ungerabat: Hvis du gerne vil forudbestille billet med ungerabatten, som er for studerende med studiekort og unge under 25 år, skal du melde dig ind i Jazz6000 som ungemedlem.  Det gør du ved at gå ind på ‘bliv medlem’ til højre på siden. Vælg “Medlemskab for unge under 25 år”. Det er gratis. Billetterne kan derefter købes uden gebyr.

Ungerabat uden medlemsskab: Du kan købe billet med ungerabat som studerende med studiekort eller ung under 25 år, uden at melde dig ind i jazz6000. Du kan ikke forudbestille billetter, men kun købe i døren. Det forudsætter at der er flere billetter til salg.
Du skal fremvise studiekort eller sundhedskort i døren ved køb.

Fornyelse af medlemskab: Du skal forny dit medlemsskab for at forudkøbe billet med medlemsrabat. Det gør du ved at gå ind på under ‘bliv medlem’ til højre på siden.
Ved fornyelse vil dit medlemsskab være gældende 365 dage fra købsdato.
Fremover skal du bruge det medlemslogin du får ved fornyelsen til at forudkøbe billet med medlemsrabat.

Jazzklub i Kolding