Astro Buddha Agogo

Børnejazz

Medvirkende
Michael Blicher
saxofon, tværfløjte
Dan Hemmer
hammondb3
Anders Holm
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 60 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 30 kr.
Pris - ikke medlem: 90 kr.
05-12-2020, kl. 11:00

OBS. Billetter kun I forsalg på www.Jazz6000.dk
Begrænset antal billetter grundet coronasituationen

Gratis for børn under 12 år ifølge med en betalende voksen.

Astro Buddha Agogo spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for – her er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik. Ved koncerten på biblioteket vil både børn og voksne få en ny og spændende musikalsk oplevelse, der vil gøre dem nysgerrige på at opsøge og udforske musik, man ikke normalt hører, når man tænder for radio og tv.

En begejstret publikummer skriver: De er eminente til at stable en fest på benene, de engagerer deres publikum, de tager børn som voksne alvorligt, og så er de nogle gudsbenådede lune underholdere, som det er svært ikke at holde af. Også anmelderne er begejstrede: spilleglæde i overmål, medrivende, råswingende og afvekslende jazz …

Saxofonisten Michael Blicher har med Astro Buddha Agogo været indstillet til en Danish Music Award som årets børnejazznavn for deres evne til at spille med en smittende energi, på et højt niveau på tværs af genrer, og bandet indbyder til en oplevelse for både øjne, ører og hele kroppen.

Ta en pause fra decemberræset og kom ind i varmen på Biblioteket, hvor Astro Buddha Agogo er garant for en unik musikalsk oplevelse for hele familien.

Pris & Billet
Pris - medlem: 60 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 30 kr.
Pris - ikke medlem: 90 kr.

Jazzklub i Kolding