Medlemskab

Som medlem af Jazz6000 bliver du en del af Koldings jazzklub for moderne jazz og får en række medlemsfordele. Du kan vælge mellem tre typer medlemskab:

  • Medlemskab – over 25 år (kr. 200 årligt)
  • Medlemskab for par (kr. 400 årligt)
    Dette medlemskab gør det nemt at købe to billetter til medlemspris pr. koncert.
  • Medlemskab – under 25 år/studerende (gratis)

Medlemskabet løber 365 dage fra købet. Jazz6000 informerer dig, når det igen er ved at være tid til at betale medlemskontingent. Du kan naturligvis også vælge ikke at forlænge dit medlemskab.

Medlemsfordele

Medlemskab for personer over 25 år samt medlemskab for par giver 1/3 rabat på billetprisen til koncerterne i Jazz6000, og du sparer billetgebyret på alle dine billetkøb. Som ung under 25 år/studerende får du 2/3 rabat på billetprisen og sparer ligeledes billetgebyret.

Er du medlem af Jazz6000, kommer du også ind til rabatpris hos Kolding Jazzklub, JIVE i Vejle, Fredericia Jazzklub, Tøjhuset i Fredericia, Jazzselskabet Aarhus og Sønderborg Jazzklub. Dette gælder dog ikke unge/studiemedlemmer.

Medlemskab giver dig  ret til at deltage i medlemsarrangementer, herunder generalforsamlingen i Jazz6000, som afholdes i februar måned.

Bliv medlem eller forny medlemskab

Du kan blive medlem eller forny dit medlemskab ved at følge vejledningen nedenfor. Hvis du oplever problemer, kan du skrive til [email protected] eller tage fat i os på Godset i forbindelse med en koncert.

Sådan gør du

Uanset om du vil købe eller forny medlemskab skal du klikke nedenfor på “Køb/forny medlemskab”.
På den side, der åbner sig, bliver du bedt om at vælge, hvilken type medlemskab, du ønsker.

Hvis du tegner nyt medlemskab, skal du registrere dig som “ny kunde”, hvis du ikke allerede har en profil i billetsystemet. I givet fald skal du vælge “eksisterende kunde” for at tegne medlemskab.

Hvis du vil forny dit medlemskab, skal du logge ind som “eksisterende kunde” med din mailadresse og adgangskode. Hvis du har glemt koden, skal du klikke på “glemt adgangskode”, og den bliver sendt til din mailadresse.

Vi glæder os til igen at se dig i Koldings jazzklub for moderne jazz.

Jazzklub i Kolding