Bi Bob the Bee – børnejazz

Aarhus Jazz Orchestra & Carl Quist-Møller

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
14-11-2021, kl. 14:00

CORONAPAS:
Med henvisning til gældende regler vil du ved indgangen til Godset blive bedt om at fremvise gyldigt coronapas. Dette gælder for alle over 15 år

Gratis for børn under 12 år ifølge med en voksen.

Kom med til en swingende oplevelseskoncert for hele familien med fortællinger af den fantastiske tegner, musiker og forfatter Carl Quist-Møller, der bl.a. har designet Jungledyret Hugo. En jazzet fortælling om bien Bob, der er forelsket i den underskønne prinsesse Bibi, og tager ud på eventyr, hvor han møder en masse nye insektvenner.

Til koncerten smelter bigbandmusik, med det ca. 20 mand store Aarhus Jazz Orchestra sammen med Carl Quist-Møllers medrivende fortællinger og live-tegning, der tager både børn og voksne med på en rejse ind i Bobs forunderlige verden af dans, sang og jazz. Koncerten dirigeres af Nikolai Bøgelund, der også har skrevet flere af sangene i Bi Bob the Bee.

I foråret 2020 oprettede Aarhus Jazz Orchestra Jazzbio.dk, hvor eventyret om bien Bob blev lagt op i syv underholdende afsnit, der samtidig lærte børn forskellige tegnetricks som f.eks. flip-tegninger. Jazzbioen var Aarhus Jazz Orchestras bidrag til hjemmeundervisningen, der kunne glæde både børn og voksne. Nu har du og din familie en enestående mulighed for at opleve bien Bob og alle hans finurlige venner live på scenen.

Kom med og få en festlig oplevelse sammen med Carl Quist-Møller, Nikolai Bøgelund, hele Aarhus Jazz Orchestra og ikke mindst bien Bob!

Få en smagsprøve på forestillingen her:
https://www.jazzbio.dk/teaser

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding