Blicher Hemmer Gadd

2016 European tour

Medvirkende
Steve Gadd
trommer
Dan Hemmer
hammondb3
Michael Blicher
saxofon
25-01-2016, kl. 20:00

Oplev trommelegenden Steve Gadd i unikt samarbejde med to fremragende danske musikere.
I starten af 2016 får musikelskere i Sydjylland en helt unik mulighed for at opleve verdens måske bedste trommeslager folde sig ud i et af Danmarks mest velswingende orkestre. I et enestående samarbejde med Michael Blicher på saxofon og Dan Hemmer på hammondorgel spiller Steve Gadd den musik, han brænder allermest for: Gammeldags bluesy souljazz i orgeltrio-format.

Trioen debuterede i 2014 med en udsolgt turne i Scandinavien. Nu er de samlet igen på en Europaturne og vi er så vi er så heldige, at de i den forbindelse gæster os på Godset.

Steve Gadd revolutionerede trommespillet op gennem 1970erne på musikalske milepæle som Paul Simons “Still crazy after all these years” og på albums med store amerikanske navne. Siden har han været en af de mest benyttede studiemusikere og har spillet sammen med bl.a. Paul McCartney, David Sanborn, Stevie Wonder, Eric Clapton, Chick Corea, Michel Petrucciani, James Taylor, BB King.

De to danskere, Michael Blicher og Dan Hemmer, har gennem den sidste årrække spillet et hav af koncerter sammen, bl.a. med deres anmelderroste souljazz orkester Astro Buddha Agogo. De deler begge Gadds passion for souljazz og glæder sig meget til, at alle skandinaviske fans får mulighed for at opleve hans store talent folde sig ud i fuldt flor. Dette er uden tvivl en meget sjælden og fantastisk mulighed for, at høre Gadd få så meget spillerum, som han har i trioen Blicher Hemmer Gadd.

Pris - medlem: 160
Pris - under 25 år eller studiekort: 80
Pris - ikke medlem: 240

Jazzklub i Kolding