Bo Stief Dream Team

Medvirkende
Bo Stief
bas - DK
Krister Jonsson
guitar - DK
Ayi Solomon
percussion - Ghana
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
15-02-2017, kl. 20:00

Den danske bas-legende, komponist, band leader og sideman og mentor Bo Stief har samlet sit absolutte drømmehold bestående af svenske Kriser Jonsson på guitar og ghanesiske Ayi Solomon på perkussion. Trioen spiller underholdende jazz i en klasse helt for sig selv, som nærmest får jazz til at gå op i en højere treenighed. De har skabt deres helt eget lydunivers, som er funk uden at være soul, som er rocket uden at være rock og er klassisk uden at være rigtig klassisk. Det er levende, optimistisk, melankolsk, smukt og voldsomt, melodisk, lyrisk og charmerende og ikke mindst humoristisk. Og selv om de er tre, der spiller sammen, som var de ét, så træder den enkelte musikers uovertrufne klang og musikalske personlighed hele tiden tydeligt frem.

Bo Stief er kendt bl.a. for sit forrygende samarbejde med Bobo Morene, Ole Kock Hansen og orkestrene Bo Stief 5, Chasing Dreams, Bo Stief Dream Machine, Bo Stief One Song, Sata Cruz og Playground Live. Jazzlegenden har siden 1963 spillet med de allerbedste: Don Cherry, Dexter Gordon, Stan Getz, Ben Webster, Dizzy Gillespie, Eddie Harris, Chet Baker, Toots Thieleman, Johnny Griffin, Miles Davis, Pili Pili med Angelique Kidjo, John Scofield m.fl. På den danske scene er det navne som Palle Mikkelborg, Halberg Larsen, Sanne Salomonsen, Jesper Thilo, Kasper Winding, Aske Benzon, Midnight Sun, Morten Kærså, Peter Thorup, Frans Bak, Sebastian, Poul Dissing, Poul Halberg, Entrance m.fl.

Krister Jonsson er en fantastisk alsidig og karismatisk guitarist, som blandt andet har spillet sammen med Marilyn Mazur, Victoria Tolstoy og Hanne Boel.

 Ayi Solomon fra Ghana er helt speciel underfundig musiker, der gennem mange år har været en del af det forrygende velspillende Pierre Dørges New Jungle Orchestra. Solomon har endvidere spillet sammen med Palle Mikkelborg, Mikkel Nordsø, Lelo Nika, Himmerland, m.fl.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding