Cæcilie Norby – Earthenya

Medvirkende
Cæcilie Norby
vokal
Poul Reimann
klaver og keys
Jacob Gurevitsch
guitar
Kristor Brødsgaard
kontrabas
Snorre Kirk
trommer
24-11-2022, kl. 20:00

Cæcilie Norby kræver vist ingen særlig introduktion. Vi kender hende alle. Hun slog igennem med orkestrene Frontline og One Two for år tilbage og har senest medvirket i Toppen af Poppen. I mere end 30 år har hun markeret sig som Skandinaviens vokaldronning og en af de mest succesrige jazzmusikere i Europa. Hendes musik bevæger sig mellem jazz, blues, soul, pop, rock og klassisk. Hun mestrer det hele til perfektion. På sit helt nye album “Earthenya” vender hun tilbage til sine jazzede pop-soul-rødder og demonstrerer sin vokale overlegenhed noget så eftertrykkeligt. Albummet er hendes 14. soloudgivelse og det første i 17 år, hvor al musik er skrevet af hende selv. Du har nu muligheden for at opleve den danske stjerne på Godset, hvor hun med sin vidunderlige vokal tager os alle med ind i et groovy og sanseligt univers, som tryllebinder fra første anslag. Med stor troværdighed, stor indlevelse og en uovertruffen teknisk tyngde fortæller hendes musik de fineste historier om emner, som vi alle kan nikke genkendende til.

Om musikerne:

Cæcilie Norbys hit-liste er næsten uendelig lang. Du kan læse mere om hendes mange albums og projekter her: http://caecilienorby.com/bio.php

Poul Reimann på klaver og keyboards er især kendt for sin medvirken i Antonelli Orchestra, Kid Creole og som pianist hos Thomas Helmig.

Jacob Gurevitsch har netop udgivet et stærkt anmelderrost jazzalbum, men er i bredere kredse kendt for at være guitarist hos Erann DD, Antonello Orchestre m.m.

Kristor Brødsgaard er en kendt jazzbassist og især kendt for at være bassist i orkesteret Jazzkamikaze.

Snorre Kirk på trommer har spillet sammen med nogle af de helt store, fx Diane Schuur, Eric Reed, Stephen Riley m.fl.

Pris - medlem: 150
Pris - under 25 år eller studiekort: 75
Pris - ikke medlem: 225

Jazzklub i Kolding