DMA Jazz 2018 – Livestreaming

Pris & Billet
Pris - medlem: 0 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 20 kr.
12-11-2018, kl. 20:00

Du har igen i år mulighed for at opleve Danish Music Awards Jazz 2018 på helt tæt hold, når showet livestreames fra Bremen Teater i København til Nicolai Biograf i Kolding. Der er lagt op til en festlig aften fyldt med underholdning og god musik på det store lærred.

Showet er opdelt i to afdelinger på ca. 60 min. hver og med 20 minutters pause.
Jazz6000 byder på et gratis glas vin til alle gæster før showets start.
I pausen vil der kunne købes øl, vand, vin på 1. sal.
Forud for showet vil der være mulighed for at købe italiensk buffet i Nicolai Café til 128 kr. – her er det en god idé at reservere på forhånd, hvis man vil sikre sig et bord, på www.nicolai-cafe.dk.

Alle er velkomne, og entréprisen er kun 20 kr. Medlemmer af Jazz6000 har gratis entre.
Billetkøb og billetreservation sker på www.nicolaibio.dk

Danish Music Awards er en årlig prisfest, som hylder den danske jazzpladebranche og sætter fokus på det forgangne års danske jazzudgivelser. Fra København styres showet af Master Fatman med gæster.

Foruden spændingen om, hvem der løber med de eftertragtede statuetter, kan der opleves indslag fra nogle af de mest spændende artister på den danske jazzscene, heriblandt Maluba, Phronesis, Anders Fjeldsted Sextet, Anisette/Nikolaj Hess, Kresten Osgood/Signe Emmeluth, Aaron Parks/Jakob Bro/Kasper Tranberg/Anders Christensen/Cornelia Nilsson

Pris & Billet
Pris - medlem: 0 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 20 kr.

Jazzklub i Kolding