DR Big Band

med Sinne Eeg og Mads Mathias Toastmaster: Master Fatman

Medvirkende
DR Big Bandet
null
Sinne Eeg
vokal
Mads Mathias
vokal
Master Fatman
toast master
05-12-2014, kl. 20:00

DR er blevet så glade for Jazz6000 og Godset, at vi atter i år er blevet tilbudt DR Big Bandet med solister, til at komme og spille for os. Det har vi selvfølgelig taget imod med kyshånd og må så krydse fingre for at koncerten denne gang bliver mindre nervepirrende og ”stormomsust” end sidste år, hvor koncertens gennemførelse kun blev nået med det yderste af neglene.

Så atter engang: Mine damer og herrer – hold på hat og briller – et af denne verdens bedste bigbands runder igen i år Godset for fuld udblæsning, tilsat to fremragende vokalister: Sinne Eeg, der er i en klasse for sig med sin mørke klangfulde vokal og for længst har slået sit navn fast som en af Europas fineste jazzsangerinder og Danmarks nye darling og croonerkonge, Mads Mathias, som desuden spiller 2-3-4 forskellige instrumenter. I 2012 blev han kåret som Danmarks nye navn ved DMA-Jazz, og hans CD ”Free Falling” er blevet kæmpe hit både i Danmark og udlandet. Til at binde det hele sammen er det i år Master Fatman der står på scenen og med sin karma sender positive vibrationer ud over hele salen.

Musikken vil være en blanding af jazzede julemelodier og sange hentet fra det enorme bagkatalog af vidunderlig musik. Det bliver en fest.

DR Big Bandet blev grundlagt i 1964, og over hundrede dirigenter og solister har i tidens løb optrådt med orkesteret og spillet jazzmusik for publikummer over hele verden. I dag regnes orkesteret da også blandt Europas absolut bedste bigbands og er kendt som et orkester, der har formået at skabe sin helt egen stil. Alle musikerne i DR Big Band er i en klasse for sig.

DR Big Band will again this year visit Godset, together with two vocal artists and a toastmaster to give a christmas concert.
Once again we proudly present one of the worlds best big bands accompanied by the two excellent vocal artists: Sinne Eeg who, with her lovely dark voice, is known as one of Europes finest jazz singers and Denmarks new young crooner Mads Mathias, who also plays several instruments. Master Fatman will be toast master for the evening.
T
he music will be a mix of jazzy christmas tunes and songs from DR Big Band’s repertoire.

 

Pris - medlem: 160
Pris - under 25 år eller studiekort: 80
Pris - ikke medlem: 240

Jazzklub i Kolding