DR Big Bands nordiske jul

Julekoncert

Medvirkende
Lisbeth Wulff
Vært
Dave Vreuls
trompet Vært
Ari Bragi Karason
trompet
Thomas Kjærgaard
trompet
Mads la Cour
trompet
Gidon Nunes Vaz
trompet
Peter Dahlgren
basun
Petter Hängsel
basun
Annette Saxe
basun
Gustaf Wiklund
basun
Jacob Munck Mortensen
tuba
Peter Fuglsang
saxofon
Nicolai Schultz
saxofon
Hans Ulrik
saxofon
Karl-Martin Almqvist
saxofon
Anders Gårdmand
saxofon
Søren Frost
trommer
Kaspar Vadsholt
kontrabas
Henrik Gunde
flygel
Per Gade
guitar
Pris & Billet
Pris - medlem: 200 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 100 kr.
Pris - ikke medlem: 300 kr.
06-12-2024, kl. 20:00

Ingen jul uden jazz!  Sammen med de mageløse musikere fra DR Big Band og den forrygende vært Lisbeth Wulff, som mange kender som både forfatter og ikke mindst skuespiller fra bl.a. TV-serien Borgen og satireprogrammet I hegnet, tager vi i år på en magisk og medlevende musikalsk julerejse mod nord og genopdager lyden af nordisk jul – både dengang og nu.

Til årets julekoncert venter der dig fortryllende julemusik, som vi alle kender så godt. Du får den dog for fuld udblæsning og i festlig og jazzet indpakning og akkompagneret af små og store julefortællinger.

Det er bandets musikere, der har udvalgt nogle af deres egne nordiske yndlingsjulemelodier, som de selvfølgelig ikke kan holde fingrene fra og folder ud i farverige, fede og finurlige jazzarrangementer. Så den helt rigtige julestemning skal nok indfinde sig på Godset. Glædelig nordisk jul! 

Lisbeth Wulff tilføjer: 

Vores nordiske jul er fuld af traditioner og melodier, som vi har lånt fra andre lande og kulturer. Alligevel findes der en særlig, nordisk julestemning, som går igen i vores fælles nordiske ’sound’. 

Hos Jazz6000 har vi været så heldige at være blevet begavet med DR Big Band og deres fantastiske julekoncert de seneste 10 år. Hvert eneste år har vi kunnet melde alt udsolgt. Så husk at sikre dig en billet i god tid! 

Glædelig jul fra alle os til alle jer! 

Måske har du også lyst til at tage med til afterparty?
Efter koncerten er der afterparty og jam i Godsets lille sal med orkestret Nordic Current. Bemærk, at der kun er et begrænset antal billetter. Læs mere og skynd dig at købe billet her

Pris & Billet
Pris - medlem: 200 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 100 kr.
Pris - ikke medlem: 300 kr.

Jazzklub i Kolding