Brunch & Jazz: Marie Mørck

Medvirkende
Marie Mørck
vokal - DK
TBA
flygel - DK
TBA
kontrabas - DK
TBA
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 225 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 225 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.
21-09-2024, kl. 11:00

 

 

– åh, hvilken morgenstund, jazzen er rød og rund!

Fire lørdage i efteråret 2024 kan du i foyeren på Egnsteateret nyde en eksklusiv brunch kreeret med årstidens råvarer af teaterets cafe, Fru Maja. Efter brunchen venter der dig en lækker musikalsk symfoni i form af en moderne og indbydende jazzkoncert. Brunch & Jazz er et samarbejde mellem TRIO, Jazz6000 og Kolding Egnsteater. Projektet er støttet af KODA Kultur, Kolding kommune og Statens Kunstfond.

Brunch klokken 11.00.
Pris for brunch og jazzkoncert kr. 225

Brunch tallerken med køkkenets favoritter, inkl. kaffe og the:
Pocheret æg royale
Spinat, hollandaise, røget laks
Bircher müsli med frisk frugt og mascarpone
Friskbagt croissant med lufttørret skinke & marmelade
Croque Maison
Dijon sennep, Comté og skinke

Koncert klokken 12.00

Marie Mørck er et af de mest lovende vokaljazztalenter i Danmark i øjeblikket. Sin unge alder til trods imponerer hun enhver lytter og efterlader et stort indtryk med sin bløde, mørke stemme. 

Hun har en dybt rodfæstet kærlighed til traditionel jazz, men afholder sig ikke fra at skubbe musikken i sin egen moderne retning. 

Marie udsendte sit 2. album ‘Songs to Comfort’ i marts 2023. Albummet blev udnævnt til ugens album på P8 Jazz, grundet hendes originale stemme og uimodståelige talent som sangerinde og sangskriver. Marie blev nomineret til en DMA Jazz i 2020 i kategorien ‘Årets Vokaljazzudgivelse’ for sit debutalbum ‘Fooling Around’, og med hendes nye album viser hun et endnu højere niveau af star quality – i Danmark såvel som internationalt. Marie var fx udvalgt til at være med i et eksportfremstød for dansk jazz ved Europa’s største jazzmesse i Tyskland i foråret 2023. 

Youtube:

 

 

 

Pris & Billet
Pris - medlem: 225 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 225 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.

Jazzklub i Kolding