Brunch & Jazz: She Trio

Medvirkende
Sanne Graulund
vokal - DK
Eva Malling
bas - DK
Benita Haastrup
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 225 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 225 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.
19-10-2024, kl. 11:00

 

 

– åh, hvilken morgenstund, jazzen er rød og rund!

Fire lørdage i efteråret 2024 kan du i foyeren på Egnsteateret nyde en eksklusiv brunch kreeret med årstidens råvarer af teaterets cafe, Fru Maja. Efter brunchen venter der dig en lækker musikalsk symfoni i form af en moderne og indbydende jazzkoncert. Brunch & Jazz er et samarbejde mellem TRIO, Jazz6000 og Kolding Egnsteater. Projektet er støttet af KODA Kultur, Kolding kommune og Statens Kunstfond.

Brunch klokken 11.00.
Pris for brunch og jazzkoncert kr. 225

Brunchtallerken med køkkenets favoritter, inkl. kaffe og the:
Pocheret æg royale
Spinat, hollandaise, røget laks
Bircher müsli med frisk frugt og mascarpone
Friskbagt croissant med lufttørret skinke & marmelade
Croque Maison
Dijon sennep, Comté og skinke

Koncert klokken 12.00

SHE TRIO mødte hinanden på forestillingen “Cabaret”, og blev dengang udnævnt som Danmarks bedst swingende kvindeorkester. Sanne Graulunds stemme og klaverspil emmer af vellyd og nærhed. Sammen med Eva Mallings pulserende bas og Benita Haastrups velsvingende trommer, er SHE TRIO en solid sammenspillet musikalsk enhed. Hver for sig har de gennem årene udfoldet sig i forskellige musikalske sammenhænge på plader, turnéer, film, musicals, cabaret og teater. Sammen har de skabt et unikt vokaljazzet univers af sanseligt samspil med masser af musikalsk overskud, humor og poesi med holdning.

Deres nyeste udspil ”Tiny Spirits” der udkom december 2022 er en swingende opsang til verden! Flere af de nye sange handler om deres egen generations klimasvigt. Opsange om at vi ikke lytter efter og handler i tide. Sangtitler som ’Ignorance’ og ’Earth is Calling’ siger det meget direkte, men budskabet leveres med et musikalsk og menneskeligt overskud, der alligevel efterlader os med et lille håb – og en uafrystelig melodi på hjernen.

SHE TRIO udkom med deres debutplade ’As Simple As That’ i foråret 2019 – i en helt anden verden før corona, krig, inflation og energikrise. Dengang blev pladen modtaget med rosende ord om et helstøbt, velspillet og stemningsfuldt album. Deres nyeste album bygger videre på dette solide afsæt med et endnu mere legende udtryk og en musikalsk generøsitet, der står i opløftende kontrast til tekstuniversets alvor – og klodens tilstand, sådan helt generelt.

Derfor har verden lige nu mere end nogensinde brug for disse tre kvinder og deres fælles projekt. SHE TRIO sætter fingeren præcis på det ømme punkt – og giver os en velgørende omgang dyb jazz- massage lige dér, hvor vi allermest behøver det.

Youtube:

 

Pris & Billet
Pris - medlem: 225 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 225 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.

Jazzklub i Kolding