Brunch & Jazz: Baryl

Medvirkende
Johan Jep Christensen
tenorsax - DK
Lasse Damsgaard
altsax - DK
Ludvig Søndergaard
trommer - DK
Lukas Loeb
bas - DK
Viktoria Holde Søndergaard
vibrafon - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 225 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 225 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.
17-08-2024, kl. 11:00

 

 

– åh, hvilken morgenstund, jazzen er rød og rund!

Fire lørdage i efteråret 2024 kan du i foyeren på Egnsteateret nyde en eksklusiv brunch kreeret med årstidens råvarer af teaterets cafe, Fru Maja. Efter brunchen venter der dig en lækker musikalsk symfoni i form af en moderne og indbydende jazzkoncert. Brunch & Jazz er et samarbejde mellem TRIO, Jazz6000 og Kolding Egnsteater. Projektet er støttet af KODA Kultur, Kolding kommune og Statens Kunstfond.

Brunch klokken 11.00.
Pris for brunch og jazzkoncert kr. 225

Brunch tallerken med køkkenets favoritter, inkl. kaffe og the:
Pocheret æg royale
Spinat, hollandaise, røget laks
Bircher müsli med frisk frugt og mascarpone
Friskbagt croissant med lufttørret skinke & marmelade
Croque Maison
Dijon sennep, Comté og skinke

Koncert klokken 12.00

Baryl er på en indfølende, dynamisk og universel måde til stede i deres samtid. De spiller frygtløst, legende og moderne, mens de undersøger kontrasten mellem stramme kompositioner og helt frie kollektive improvisationer.

Siden deres debut i 2021 har barylerne markeret sig på den danske jazzscene.

De vandt i foråret 2022 ”Jazzkonkurrencen” og har spillet udsolgte koncerter under Vinterjazz 2023. Politiken skrev: “Om ikke mange år kan barylerne ende med at blive en af landets mest efterspurgte grupper. De er i hvert fald ved at støbe fundamentet til noget rigtig stort.” Senest har de udgivet albummet “Hva´fanden sker der?” hvor bl.a. Information skriver: “Selvom bandnavnet konnoterer ballade, spiller BARYL kun slyngelnumre af den mest fornøjelige slags. Musikken er underfundig og ambitiøs uden at blive hverken fjollet eller forfængelig.”

Verden er i konstant forandring og udvikling, og Baryl har taget en beslutning om at omfavne netop dét i 2024 og fremover, hvor Baryl opstår i et nyt format, nemlig kvintetten. Fra januar 2024 vil vi opleve Baryl som kvintet med 2 saxofoner, som begge længe har spillet med Baryl, og især derfor er det kun det naturlige næste skridt for bandet.

Pris & Billet
Pris - medlem: 225 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 225 kr.
Pris - ikke medlem: 225 kr.

Jazzklub i Kolding