Eliel Lazo + The Cuban Funk Machine

Medvirkende
Eliel Lazo
percussion, vokal - CU
Yasser Pino
bas - CU
Carlos Perez
trombone, vokal - CU
Per Gade
guitar - DK
Andreas Pålsson
hammondb3 - SE
Raciel Jimenez
trommer - CU
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
23-04-2015, kl. 20:00

Denne aften kommer ikke til at gå stille af.

Seks toptunede musikere – fire cubanere, en dansker og en svensker, med fabelagtige Eliel Lazo i front, blander AfroCuban, funk, blues, Timba og Songo-rytmer – musik der er inspireret af cubansk og nordamerikansk musik fra 70’erne som Irakere, Herbie Hancocks Headhunters, The Meters og Los VanVan. En kraftfuld og dynamisk energi på scenen og et samspil med forskellige stilarter, gør dette band til en sublim oplevelse og en vitaminindsprøjtning af de helt store.

Bandleader Eliel Lazo er congavirtuos i absolut verdensklasse. Han kom til Danmark for 10 år siden for at spille med DR Big Band og har været her lige siden – og tak for det. Det er ikke tilfældigt at han på Cuba erhvervede sig prædikatet ”God’s Hands”.

På den hjemlige scene har han spillet med gud og hvermand, ja sågar i ”Vild med dans”, men også med Savage Rose, en masse koncerter med bl.a. DR Big Band, Mikkel Nordsø, Hanne Boel, Bobo Moreno, Sinne Eeg, Bentzon Brotherhood, Just og Frost og på den udenlandske scene Bob Mintzer, Michel Camilo, Oscar Valdes, Chucho Valdes, og ikke mindst Herbie Hancock, Chick Corea og Wayne Shorter – de tre sidste endda på én gang.

Guitaristen Per Gade er heller ingen opkomling. I 0’erne turnerede han jorden rundt indtil flere gange med det amerikanske trommeikon Billy Cobham og i dag slår han strengene an i bl.a. DR Big Band.

Yasser Pino på bassen er egentlig uddannet klassisk guitarist på Cuba, men har senere slået sig på bassen og er elev af N.H.Ø.P.

Andreas Pålsson har sit daglige virke i det berømte Helsingborg Symphony Orchestra som førstepercussionist eller slagverk, som det hedder på svensk, men kan i den grad også håndtere sit skrummel af et Hammond B3.

Forrygende Carlos Pérez og Raciel Jimenez Torres spiller – så vidt vides – ikke på andre instrumenter end henholdsvis trombone og trommer, men det gør de til gengæld fantastisk.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding