Eliel Lazo Trio

AfroCuban Chill Out

Medvirkende
Eliel Lazo
percussion og vokal
Zacharias Williams
guitar
Kjeld Lauritzen
hammondb3
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
12-11-2021, kl. 20:00

CORONAPAS:
Med henvisning til gældende regler vil du ved indgangen til Godset blive bedt om at fremvise gyldigt coronapas. Dette gælder for alle over 15 år

Eliel Lazo rejser hele verden rundt som en fornem ambassadør for jazz og cubansk musik. Han er anerkendt som en af de største percussionister i verden og spiller bl.a. med Michel Camilo. Denne aften har han endnu en gang samlet et sandt drømmehold af virtuost spillende musikere med Zacharias Williams på guitar og Kjeld Lauritzen på hammondorgel.

Den nysgerrige og innovative musiker Eliel Lazo kommer fra Cuba – et sted fyldt med rytmer og traditioner, hvilket også tydeligt mærkes i trioens nye musik. Han fortæller, at en af ideerne med det nye musikalske tiltag er at give os noget af den lykke og styrke tilbage, som Coronaen har taget fra os.

Kjeld Lauritsen, der spiller på det store hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler, er bl.a. kendt for sine legesyge improvisationer. Han har en mangeårig bred musikalsk karriere bag sig og har spillet med gud og hvermand på den danske musikscene. Han havde i mange år bandet The Organizer sammen med den amerikanske saxofonisk Bob Rockwell og har desuden udgivet flere albums i eget navn + medvirket på et utal af indspilninger med andre musikere.

Den unge danske guitarist (+ producer og sangskriver) Zacharias Williams – eller blot Zac, har særligt rødder indenfor R&B musikken, men er også stærkt influeret af jazzguitarister som George Benson og Pat Metheny. Zac har bl.a. spillet med den danske jazzstjerne Mathias Heise samt mange andre danske artister såsom Burhan G, Julias Moon, Noah og Cisilia.

Vi kan se frem til en aften med medrivende afro-cubansk jazz og sitrende toner fra varme himmelstrøg, og det vil uden tvivl være næsten umuligt at blive siddende stille på stolen. Forhåbentlig er alle coronarestriktioner væk til den tid så det bliver muligt at tage sig en svingom til de inciterende rytmer.

 

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding