Emil de Waal+ Mads Hyhne and Dan Hemmer feat. Elith “Nulle” Nykjær

Medvirkende
Emil de Waal
trommer - DK
Elith "Nulle" Nykjær
klarinet - DK
Mads Hyhne
trombone - DK
Dan Hemmer
hammondb3 - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
04-02-2015, kl. 20:00

En musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer. En kvartet med uforudsigelige, charmerende, musikalske og voksne legebørn. De fandt sammen på Copenhagen Jazzfestival 2011. De serverer en cocktail af nykomponeret, improviseret jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopin og meget andet. Deres fælles musikalitet er kommet på cd, og sørme om de ikke fik en grammy som årets bedste jazzudgivelse i 2013.

Emil de Waal+ har udgivet tre albums sammen, siden starten i 2004. Foruden utallige koncerter i Danmark og en lang række andre lande i Europa, har deres fælles musik også flere gange bragt Emil de Waal+ så langt som til både Kina og USA.

 Nulle er en levende legende, som med sin klarinet og sit udtryksfulde og swingende spil har spillet verden tynd de sidste 50 år, og indtaget stuerne i diverse tv-programmer igennem mange år.

 Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte “Bagdad Dagblad”. Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til de mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre.

 Mads Hyhne er en gudsbenådet basunist og komponist og har spillet i utallige jazzkonstellationer – fra det eksperimenterende til klassisk New Orleans jazz med en personlig og melodisk stil. Han har turneret verden rundt med New Jungle Orchestra, spillet popmusik med Lars H.U.G., roots med Paul Banks og jazz med Hugo Rasmussen.

 Dan Hemmer er i en klasse for sig på sit Hammond. Han træder ofte i pedalerne på det københavnske værtshus/jazzspillested, La Fontaine. Sammen med Michael Blicher turnerede han rundt i Skandinavien med trommeikonet Steve Gadd, der faldt pladask for deres funky-afro-soul-blues-jazz tilgang til musikken.

En usædvanlig, udfordrende og forrygende koncertoplevelse venter på Godset.

 

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding