Jazzens Saga: Dansk jazz i dette årtusinde

Girls in Airports

Medvirkende
Martin Stender
saxofon
Lars Greve
saxofon
Mathias Holm
keys
Victor Dybbroe
percussion
Mads Forsbye
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
27-03-2019, kl. 19:00

Denne koncert er en del af Jazzens Saga, som er en række koncertforedrag, der gør dig klogere på jazzens hundredårige historie og nogle af jazzens koryfæer.

Jazz er en amerikansk kunstform, som opstod i begyndelsen af det 20. århundrede i mødet mellem sorte og hvide og forskellige musiktraditioner. I løbet af blot et enkelt århundrede har jazzen fundet lokale udøvere og udtryk over det meste af verden. Gennem de sidste årtier har især den europæiske og ikke mindst den nordiske jazz været toneangivende på den internationale jazzscene. Nordisk jazz står elementært sagt for musik båret af enkle tonerækker og et lyrisk udtryk. En lang række personlige musikere på den danske jazzscene har videreudviklet såvel den amerikanske som den nordiske tone og også skabt en dansk identitet i jazzen, som har vakt opsigt, selv i jazzens hjemland. Aftenens koncertforedrag med Kjeld Frandsen sætter fokus på tendenserne i dansk jazz i dette årtusinde. Musikken leveres af Girls in Airports.

Billetter til Jazzens Saga kan købes som samlet pakke til alle fire koncertforedrag.
Samlet pris for de fire koncertforedrag er kr. 360,00 (for medlemmer af de deltagende foreninger er prisen kr. 240,00). Billetpakken købes på jazzitrekanten.dk.
Du kan alternativt købe billet til et enkelt koncertforedrag via den pågældende arrangørs hjemmeside.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding