Hans Ulrik Quartet 2015

Medvirkende
Hans Ulrik
saxofon
Jacob Christoffersen
piano
Kasper Vadsholt
bas
Anders Mogensen
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
15-01-2015, kl. 20:00

Denne torsdag aften på Godset mødes 4 af de stærkeste nordiske kræfter i en ny supergruppe.

Her bliver der spillet musik af virtuose instrumentalister, der rækker ud til sit publikum med smukke melodier, seje grooves, storslået sammenspil og soloer på allerhøjeste plan.

Hans Ulrik er en af vores mest anerkendte og oftest benyttede saxofonister. Han har bevist, at man godt kan lave jazzplader, der på én gang er moderne, kunstnerisk væsentlige og samtidig imødekommende og velklingende. Hans Ulriks spil kan karakteriseres som rørende, velovervejet og med en dybt personlig sound og en karakteristisk nerve.

Hans Ulrik har modtaget adskillige priser og udsendt 15 plader, både i eget navn og med prominente musikere som John Scofield, Steve Swallow og Eivind Aarset. Med Swallow optrådte han også på hæderkronede Montreal Jazz Festival i 2005.

Rytmegruppen er et decideret monsterhold: Jacob Christoffersen er en fremragende pianist og en af de mest efterspurgte som sideman, og det er han fordi han får de andre til at lyde godt. Jacob Christoffersen har medvirket på et utal af indspilninger, men kun udgivet to roste plader i eget navn. Han er nærmest ”fast inventar” når Sinne Eeg drager på tour.

Jacob Christoffersen modtog i 2013 Danmarks fornemmeste jazzpris, Ben Webster Prisen.

Kasper Vadsholt er en af Danmarks store bassister og fast inventar i DR Big Band og spiller i bl.a. i Claus Waidtløw Quartet, som vi oplevede på Godset i august 2014. Han har spillet professionelt siden 1990 og spillet med, om ikke Gud, så dog eliten blandt hvermand – og kvinde.

Trommeslageren Anders Mogensen er docent ved Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole og har siden starten af 1990’erne været en markant skikkelse på den danske og internationale jazzscene. Han har medvirket på op mod 100 cd’er og vundet grammy i Danmark og Norge. Anders Mogensen har turnéret og indspillet med musikere som Matthew Garrison, Tim Berne, Marc Johnson og Steve Swallow. I 2014 blev han hædret som ”Årets fynske jazzmusiker”.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding