Henrik Sørensen Quartet

Fuldfed fusionsjazz

Medvirkende
Henrik Sørensen
Fender Rhodes
Nicolai Schultz
fløjte
Anders Mogensen
trommer
Torben Bøtker Bjørnskov
bas
Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.
03-05-2024, kl. 20:00

(Se billetpriser nederst på siden)

Fire danske jazzmusikere, der hver og en har ydet et særligt bidrag til dansk jazz gennem en menneskealder, har fundet sammen i en kongelig jazzkvartet. Det er den fynske pianist og komponist Henrik Sørensen, der i 2018 fik mulighed for at samle sit jazzstjernehold, da han vandt prisen ”Årets Fynske Jazzmusiker.” Hans musikalske venner er fløjtenist og sopransaxofonist Nicolai Schultz, som du sikkert kender fra DR Big Band, kontrabassist Torben Bøtker Bjørnskov, der bl.a. har spillet sammen med Billy Cobham og Billy Hart, og ikke mindst Anders Mogensen på trommer, som har turneret med store navne som Jerry Bergonzi og Tim Hagans. Under aftenens koncert vil de spille fantastisk smukke kompositioner af Henrik Sørensen og numre af deres fælles jazzhelte. Der venter en koncert båret af den fuldfede Fender Rhodes fusionsjazz-lyd og fjerlet fløjte og sax, som sværvægtere som Eddie Gomez og Chick Corea har udødeliggjort. For denne aften hylder vi jazzens grand old men!

Smuglyt her:

Om musikerne
Henrik Sørensen (Fender Rhodes) Uddannet fra konservatorierne i København og Odense og har i 2021 afsluttet sin solistuddannelse. Henriks musikerkarriere har bl.a. ført ham til Tivolis Big Band, Ensemble NEW, Triologic, NEW Organ Trio, Odense Jazz Orchestra og har i en årrække spillet jazzkoncerter på kirkeorgler i hele landet.

Nicolai Schultz (fløjte og saxofon): Fast fløjtenist i DR Big Band, men spiller også saxofon. Han har siddet med i det ikoniske bigband i mange år, men spiller også med i mange andre bands og orkestre.

Torben Bøtker Bjørnskov (kontrabas): Efter sin uddannelse i København med Niels Henning Ørsted Pedersen som lærer, har Torben haft en mangeårig og meget varieret karriere med over 100 koncerter om året. Spiller med en lang række af danske og udenlandske musikere, og har bl.a. sammen med Henrik Sørensen spillet med Billy Cobham, Tom Harrell, Billy Hart, James Moody o.m.a. Underviser på Det Jyske Musikkonservatorium.

Anders Mogensen (trommer) Danmarks travleste musiker! Udover at være lærer på Syddansk Musikkonservatorium, har Anders en musikerkarriere med mange koncerter i ind- og udland. Spiller den ene dag med Jerry Bergonzi og næste dag med Tim Hagans eller nogle af dansk jazz´ bedste musikere. Modtager af Jacob Gades Legat og blev i 2013 kåret som “Årets Fynske Jazzmusiker”.

Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.

Jazzklub i Kolding