Hess/AC/hess ”Spacelab”

CD release tour

Medvirkende
Nikolaj Hess
piano
Anders ”AC” Christensen
bas
Mikkel Hess
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
09-10-2014, kl. 20:00

Hess/AC/Hess Spacelab har netop indspillet et nyt album. En del af numrene har været år undervejs og har endnu ikke været fremført live, mens andre har været en del af trioens repertoire længe. Pladen indeholder kompositioner af Nikolaj Hess, Anders ’AC’ Christensen og Mikkel Hess.Det bliver på denne turné første gang, at materialet præsenteres samlet live.

 

De tre internationale danskere har spillet sammen siden ungdomsårene i Vejle, og har siden samarbejdet som selvstændig trio og i et væld af sammenhænge på den danske og internationale musikscene. Man kan tydeligt mærke den lange fælles historie og kærlighed til musik på den medrivende, nærmest telepatiske, musikalske kommunikation og fælles forståelse, de tre musikere har sammen.

Et gennemgående træk i deres musik, er kærligheden til smukke lyriske melodier, medrivende tranceskabende grooves, den europæiske traditions romantiske, harmoniske univers og verdensmusikkens nuancerede traditioner.

 

På turnéen spiller orkestret kompositioner fra pladen, blandet med jazz- og moderne standards.
Nikolaj Hess’s klaverspil fortryller og forfører, Mikkel Hess’s originale og dynamiske trommespil er i fantastisk samspil med AC’s kraftfulde og medrivende basspil. Alle tre leverer dybt solospil, og giver i fællesskab et helstøbt udtryk med kant og varme. Trioen har skabt et unikt og poetisk univers af nærværende triojazz som man kan dykke ned, ind, op og svømme hen i.

 

Der er altså lagt op til et brag af en koncert på Godset, hvor man kommer rundt i hele trioens fascinerende univers.

 

”Hvis pladen kun bestod af åbningsnummeret Jamil ville jeg give den 500 stjerner. Hvor jeg dog elsker det nummer! Nu giver jeg slet ikke stjerner til de plader jeg anmelder og pladen består også af andet en Jamil. Så jeg “nøjes” med at give pladen 6 stjerner – hvis jeg altså gav stjerner.” Niels Overgaard i JAZZNYT

 

http://spacelabmusic.dk/

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding