AFLYST Hvalfugl

Medvirkende
Jeppe Lavsen
elguitar
Jonathan Fjord Bredholt
piano og harmonium
Anders Juel Bomholt
kontrabas
08-04-2021, kl. 20:00

Pga. COVID-19 restriktioner er koncerten med Hvalfugl desværre aflyst. Vi vil arbejde på at afholde koncerten på et senere tidspunkt.

Den aarhusianske trio Hvalfugl tilhører en spændende ung generation af musikere, som bygger bro mellem nordisk folkemusik og jazz. De lader sig også inspirere af såvel folk- som worldmusik og har ved hjælp af instrumenterne kontrabas, elguitar og piano skabt et unikt fælles lydbillede med en særlig lyrisk nerve. Det er smuk, forfriskende, sfæriske musik, hvor man legende og elegant bliver sendt i retning af både lyse nordiske nætter og efterårsglød i trækronerne.

Hvalfugl har udgivet tre albums i løbet af få år, og anmelderne er yderst begejstrede hver gang der kommer nyt fra trioen. Om deres tredje album Øjeblikke Vi Husker fra 2020 skrev pressen bl.a. ” … Hvalfugls musik kredser omkring lethed og tyngde, sorgløs sommerstemning og uudgrundelig efterårsmelankoli. En balance, som man også finder i den danske og svenske folkemusiktradition, som Hvalfugl henter en stor del af inspirationen fra”

Gå ikke glip af denne musikalske oplevelse, hvor Hvalfugl, med deres søgende og sarte instrumentaljazz, vil tage dig med på en smuk drømmerejse ind i musikkens natur.

Pris - medlem: 100
Pris - under 25 år eller studiekort: 50
Pris - ikke medlem: 150

Jazzklub i Kolding