I Just Came From The Moon

Vinder af Ung Jazz 2016

Medvirkende
Frederik Hagner
bas
Jonas Scheffler
trompet
Nis Hellerøe Myrtue
saxofon
Nikolaj Bugge
guitar
Tobias Andreassen
trommer
07-12-2016, kl. 20:00

I Just Came From The Moon er et forholdsvist nyt bekendtskab på den danske jazzscene, men gruppen har allerede gjort sig bemærket i flere sammenhænge. Først og fremmest som nykårede vindere af den landsdækkende konkurrence Ung Jazz 2016. Her udtalte dommerpanelet, der bestod af Irene Becher, Snorre Kirk og Morten Schanz:

“Vinderorkesteret har et homogent og stærkt personligt udtryk, hvor der åbnes for det uforudsigelige, og hvor kommunikationen er i højsædet. Spændvidden går fra det helt inderlige og skrøbelige, til det altomfavnende og udfordrende, hvor de stærke solistiske præstationer og gennemarbejdede kompositioner inviterer lytteren indenfor i et organisk og lyrisk univers.”

I Just Came From The Moon er et møde mellem fem musikere, der med forskellige musikalske erfaringer bidrager til et stærkt samlet udtryk.

En lyd, hvor den røde tråd ikke er defineret i en bestemt genre, men nærmere i de stemninger der opstår, når støvede, country-ballader møder ostinatbaseret improvisation.

I Just Came From The Moon er en ny kvintet fra Aarhus dannet af kontrabassist og komponist Frederik Hagner. Alle musikerne har tilknytning til Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har her spillet sammen i mange forskellige konstellationer.

Pris - medlem: 80
Pris - under 25 år eller studiekort: 40
Pris - ikke medlem: 120

Jazzklub i Kolding