Ibrahim Electric

Medvirkende
Niclas Knudsen
guitar
Stefan Pasborg
trommer
Jeppe Tuxen
Hammondorgel
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
25-09-2020, kl. 20:00

OBS: Billetter kun i forsalg på www.Jazz6000.dk
Begrænset antal billetter grundet Coronasituationen.

Det danske acid-power-beat-blues-jazz-orkester Ibrahim Electric, der har eksisteret i næsten to årtier, har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Ibrahim Electric har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Cypern, Spanien, Norge og Danmark.

Gruppen består af tre kæmpe kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og hammond-organist Jeppe Tuxen. Musikken har referencer til både jazz, funk, surf, afrobeat, 50’er rock ‘n’ roll, soul, blues, disco og meget, meget mere. Alt dette bliver blandet sammen til den klassiske “Ibrahim Electric-gryderet”, hvor grundelementerne er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

I starten af 2020 udgav de deres tiende album Time Machine – en hyldest til deres tidlige helte, gode tider og det faktum, at de stadig virkelig elsker at spille med hinanden efter nu snart 20 år! Musikanmelderne var begejstrede – Ivan Rod skriver bla.  ”Ibrahim Electric formår således – både i kraft af et teknisk / kunstnerisk overskud og et eminent sammenspil – at skabe musik, der rummer historiske referencer, innovativ kraft og en originalitet, der er så absolut bemærkelsesværdig”.

Gå ikke glip af chancen for at opleve dette fandenivoldske powerbands forunderlige musikalske univers.

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding