Indra feat. Uffe Steen

CD release tour

Medvirkende
Indra Rios Moore
vokal
Benjamin Trærup
tenorsax
Thomas Sejthen
kontrabas
Uffe Steen
guitar
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
24-09-2014, kl. 20:00

Det er en stor glæde atter at kunne præsentere INDRA, med den fabelagtige sangerinde Indra Rios More på Godset. Denne gang er det med en spritny cd i bagagen. Siden INDRA sidst besøgte Kolding er der sket ting og sager: Indra Rios Moore og Benjamin Trærup har rykket teltpælene op og flyttet til Californien, for at følge deres nye cd helt til dørs. Indspilningen er foretaget i samarbejde med den verdenskendte producer Larry Klein, som er grammyvindende producer og manden bag Herbie Hancocks to seneste albums. Indspilningen er fundet sted i de to legendariske studier The Village Studio( John Lennon, Rolling Stones, Ray Charles) og i Henson Studios (Michael Jackson, Carole King og Joni Mitchell, i hjertet af Hollywood.

Musikken på Godset bliver er en skøn blanding af “Old Traditionels”, Boleroes og et udpluk af nogle smukke ballader fra den amerikanske sangskat.

Med sig har Indra og Benjamin de tro følgesvende, verdensklasse guitaristen Uffe Steen og den fine bassist, Thomas Sejthen.

INDRA er efterhånden et kendt ansigt på den danske jazzscene med en Danish Music Award baggagen fra 2012 for Årets Jazz vokal udgivelse, og med godt 100 koncerter i det ganske land har INDRA skabt sig et begejstret og trofast publikum.

Med dette album søger INDRA for alvor at lægge an til en international karriere.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding