Flyttet – Jan Lundgren – Ulf Wakenius Quartet

A Tribute to Duke and Oscar

Medvirkende
Ulf Wakenius
guitar
Jan Lundgren
piano
Hans Backenorth
bas
Kristian Leth
trommer
05-02-2021, kl. 20:00

Der er endnu ikke billetsalg til dette arrangement.

Duke Ellington og Oscar Peterson er to af jazzens allerstørste ikoner, og hvem skulle være bedre til at fortolke dem end Jan Lundgren og Ulf Wakenius – to af Sveriges største nulevende jazzmusikere!

Guitaristen Ulf Wakenius var blandt andet medlem af Oscar Petersons sidste kvartet, som han turnerede med i mange år. Er også kendt for sit samarbejde med Niels-Henning Ørsted Pedersen foruden en perlerække af andre internationale jazzkoryfæer.

Pianisten Jan Lundgren spiller med en stor poetisk følsomhed og blev den første nordiske musiker, der blev ”International Steinway Artist”. Han har gang på gang demonstreret en unik evne til at omfavne traditionen og samtidig forny jazzen. Han har udgivet mede end 50 albums og deltaget i mange projekter og internationale samarbejder. Bassisten Hans Backenroth har også spillet med stort set hele jazzelitten både i Sverige og internationalt. Kristian Leth på trommer, har tidligere samarbejder med Lundgren og Backenroth, samt et utal af andre store jazzmusikere.

Netop kombinationen af tradition, opdagelse, fornyelse og forvandling er hvad man kan forvente sig, når kvartetten denne aften på Godset fortolker musik i verdensklasse og hylder Duke og Oscar på smukkeste vis.

Pris - medlem: 150
Pris - medlem med studiekort: 75
Pris - ikke-medlem: 225

Jazzklub i Kolding