Jazzkonkurrencen

Pris & Billet
Pris - medlem: 0 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 0 kr.
20-02-2020, kl. 20:00

JazzDanmark ruller igen i år den landsdækkende konkurrence for unge jazzmusikere ud i landet. En jury udvælger de fire bands, der skal konkurrere om at blive vinderen af Jazzkonkurrencen 2020. Anden indledende runde foregår på Godset i Kolding, hvor tre bands skal dyste om de to eftertragtede pladser i finalen, der foregår Jazzhus Montmartre i København. Vinderen af konkurrencen får 10.000 kr. og mulighed for at spille på nogle af de danske jazzfestivaler samt til Euroradio Jazz Competition.

Jazzkonkurrencen er skabt i tæt samarbejde mellem JazzDanmark, Gangstedfonden og tre spillesteder i Danmark, nemlig Huset i Ålborg, Godset/ Jazz6000 i Kolding og Jazzhus Monmartre. Der er derfor masser af netværksmuligheder i forhold til fremtidig turnevirksomhed, og som noget nyt vil Jazzhus Monmartre tilbyde alle fire finalister en headliner-koncert i spillestedets upcomming-program i perioden efter deltagelsen.

I den anden indledende runde på Godset, vælger en særlig udpeget jury i Kolding de to bands, der går videre til finalen. Sideløbende med juryens afgørelse, vil Jazz6000 lave en publikumsafstem-ning, og tilbyde det vindende band en koncertkontrakt på Godset.

Sidste år var Kolding med til at sende Svaneborg/Kardyb i finalen og ikke nok med at de vandt konkurrencen – de løb også med titlen som Årets Nye Danske Jazznavn og Årets Danske Jazzkomponist ved DMA Jazzz 2019. Navnene på de fire bands der skal dyste om titlen i 2020 er endnu ikke offentliggjort.

Kom og hør hvad de unge talenter har at byde på i årets konkurrence og vær med til at støtte dem på deres vej frem i jazzverdenen.

Pris & Billet
Pris - medlem: 0 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 0 kr.

Jazzklub i Kolding