Jesper Thilo All-Star Quartet

Medvirkende
Jesper Thilo
tenorsax
Olivier Antunes
piano
Daniel Franck
kontrabas
Janus Templeton
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
06-11-2020, kl. 20:00

OBS. Billetter kun I forsalg på www.Jazz6000.dk
Begrænset antal billetter grundet coronasituationen

Tenorsaxofonens mester og grand old mand Jesper Thilo behøver vel næppe nogen nærmere præsentation. En legende og sand troldmand på sit instrument, som har gjort ham til en af de mest elskede og værdsatte jazzmusikere herhjemme såvel som i udlandet!
Med sig på denne tour har han sin tro væbner, tangentvirtuosen Olivier Antunes, som han har haft et mangeårigt samarbejde med, hvilket tydeligt kommer til udtryk i deres legende og sprudlende sammenspil som denne aften vil byde på fortolkninger af jazzstandards fra The Great American Songbook. Derudover vil trioen spille et par klassiske trioarrangementer af bl. a. Oscar Peterson og Phineas Newborn.
På kontrabas og trommer er det nogle af Danmarks pt. bedste og hårdest swingende musikere – den svenskfødte bassist Daniel Franck, der netop har udgivet et anmelderrost album i eget navn og på trommer Janus Templeton, der også optræder med eget trio. De to unge, erfarne musikere er garanter for et solidt og dynamisk fundament med deres legesyge spilleglæde!!

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding