Julekoncert: Jul i DR Big Band

Tilkøb: Afterparty og jam med Clash

Medvirkende
Pris & Billet
Pris - medlem: 200 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 100 kr.
Pris - ikke medlem: 300 kr.
08-12-2023, kl. 20:00

Udsolgt

 

(Se priser nederst på siden).

Hele Danmarks kæmpestore DR Big Band spænder igen i år rensdyrene for den store jazzslæde og tager på juleturné til udvalgte spillesteder i Danmark. I gavesækken har det kæmpestore orkester, der er elsket i hele verden, lagt en helt særlig musikalsk julegave til os alle, fra storswingende juleklassikere til poetiske vintermelodier – og helt sikkert også nogle af de julegaver, du slet ikke vidste, at du ønskede dig. Musikken rammes ind af en moderne og humoristisk julefortælling, der giver ’Peters Jul’ en tiltrængt overhaling og giver bandets musikere mulighed for at rulle sig ud og stråle som den klareste julestjerne. Julehistorien er skrevet af den prisbelønnede danske dramatiker Line Knutzon, der er kendt for sin skæve, humoristiske og poetiske pen. Forestillingen er instrueret af sceneinstruktør og dramatiker Nikolaj Cederholm. Der venter imponerende og begavede musikalske præstationer og en uovertruffen bigband-lyd leveret med ægte musikalsk hjerteblod. DR Big Bandet skal nok sørge for, at det igen i år bliver jul i Kolding. Det er en gave fra alle os i Jazz6000 og alle dem i DR Big Band til alle jer.

Hos Jazz6000 har vi været så heldige at være blevet begavet med DR Big Band og deres fantastiske julekoncert de seneste 10 år. Hvert eneste år har vi kunnet melde alt udsolgt. Så husk at sikre dig en billet i god tid!

Glædelig jul fra alle os til alle jer!

Line-up:
Musikere: DR Big Band  

Afterparty og julejam med CLASH
Musikalsk big bang
Fredag den 8. december kl. 22.00 på Godset

Entre: Kr 100 for alle. Købes som tilkøbsbillet til Jul i DR Big Band. NB: Begrænset antal billetter.

Vanen tro afholder Jazz6000 julejam i Godsets lille sal efter julekoncerten med DR Big Band. I år nytænker vi konceptet og inviterer til eksklusivt afterparty og intimkoncert med orkesteret CLASH, der nok skal få sat gang i festlighederne. De spiller fusionsjazz, der umiskendeligt er inspireret af fænomenale orkestre som Mezzoforte og Snarky Puppy. Det er altså lyden af det bedste fra 1980erne, men leveret i en højeksplosiv og nutidig indpakning. Musikken rummer et hav af kontraster og claches: Pop og avanceret jazz, lækre grooves og komplekse polyrytmer, melodiske og syrede soli. Musikerne i CLASH er Michael Bladt, som er fast saxofonist i Aarhus Jazz Orchestra, og det elektroniske orkester Abekejser. Deres første fælles CLASH-album udkommer sommeren 2023. Sammen skaber de det perfekte musikalske big bang. Tag med til et brag af et afterparty!

Efter koncerten inviterer CLASH til julejam, hvor det absolut ikke kan udelukkes, at musikerne fra DR Big Band kommer og leger med. Men alle er velkomne til at deltage i de musikalske løjer. Aftenen afsluttes måske med en lille ekstra julegave fra Jazz6000 …

Line- up:
Michael Bladt: saxofon
Jeppe Lavsen: guitar
Jon Døssing Bendixen: keys
Adrian Christensen: bas
Frederik Bülow: trommer

Læs mere og smuglyt her:
https://www.youtube.com/watch?v=Q6U3kusueEM
Michael Bladt: https://www.discogs.com/artist/857989-Michael-Bladt
Abekejser: https://www.abekejser.com/

Pris & Billet
Pris - medlem: 200 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 100 kr.
Pris - ikke medlem: 300 kr.

Jazzklub i Kolding