AFLYST – Julekoncert med DR Big Band og solister

Merry Christmas, Baby!

Medvirkende
Miriam Mandipira og Erann DD
solister - DK
DR Big Band
- DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 200 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 100 kr.
Pris - ikke medlem: 300 kr.
10-12-2021, kl. 20:00

KONCERTEN ER AFLYST
Vi har desværre modtaget den kedelig nyhed, at DR Bigbandet er ramt af corona. Derfor aflyses julekoncerten fredag den 10. december. Vi beklager meget, men håber vi ses til julekoncert næste år.

 

CORONAPAS:
Med henvisning til gældende regler vil du ved indgangen til Godset blive bedt om at fremvise gyldigt coronapas. Dette gælder for alle over 15 år

DR Big Band byder igen i år på jazzet julestemning – denne gang sammen med to stærke frontfigurer, soulpop-kongen Erann DD og bluesdivaen Miriam Mandipira.

 

Misteltenen er sikkert placeret og julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band, årets solister og vært Minna Grooss inviterer til årets julekoncert – fyldt af blues, inderlig jule-soul og råswingende klassikere.

For første gang har DR Big Band inviteret en af dansk soulpops stærkesteste stemmer, den karismatiske Erann DD med ombord i det populære juleshow, hvor han skal danne par med Danmarks ubestridte souldiva, sangerinden Miriam Mandipira.

Specielt til dette års ‘Merry Christmas’-koncerter har DR Big Band fået lavet en række nye arrangementer, så publikum kan se frem til ekstra swingende indpakning om den stærke cocktail af blues og inderlig jule-soul, som er kendt fra bandets to julealbums Merry Christmas, Baby og Jazzin’ Around Christmas. På programmet står også ægte soul-fulde julehits som for eksempel RudolfOh Holy Night og Blue Christmas.

Som vært på scenen har DR Big Band inviteret Minna Grooss, som mange kender som radiovært på P8 Jazz og P2. Men faktisk er hun også forfatter, filmkunstner, musiker og sangskriver med en farverig fortid på den danske pop- og rockscene.

Traditionen tro tager DR Big Bands populære Merry Christmas-show på flere ugers turné rundt i hele Danmark og besøger selvfølgelig også Jazz6000 på Godset i Kolding.

Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor juletermometeret garanteret stiger et par grader, så selv de mest frosne julehjerter tør op og må overgive sig til den steghede og svingende julestemning.

Pris & Billet
Pris - medlem: 200 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 100 kr.
Pris - ikke medlem: 300 kr.

Jazzklub i Kolding