Kathrine Windfeld Big Band

Dansk jazz’ store rising star med eget bigband

Medvirkende
Kathrine Windfeld
klaver og kompositioner - DK
André Bak, Rolf Thofte Løkke, Magnus Oseth (NO)
trompet
Göran Abelli (SE), Mikkel Aagaard, Anders Larson (SE)
trombone
Jakob Lundbak, Magnus Thuelund, Roald Elm Larsen, Ida Karlsson (SE), Aske Drasbæk
saxofon
Viktor Sandström (SE)
guitar - SE
Johannes Vaht (SE)
bas - SE
Henrik Holst Hansen
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.
26-05-2023, kl. 20:00

(Se priser nederst på siden).

 

Dansk jazz’ ”Wunderkind” er hun blevet kaldt. Og mange andre pæne ting. I 2020 vandt hun den prestigefulde europæiske pris ”Rising Stars Award”. I 2022 modtog hun Ben Webster-prisen, der vel nok er den mest ærefulde jazzpris i Danmark. Hun har også vundet en Danish Music Award og ”Carl-prisen”. Det er ikke mindst hendes arbejde med at skrive musik til hendes eget Kathrine Windfeld Bigband, der har løftet hende op i jazzens absolutte superliga.  Windfelds fire bigband-udgivelser AIRCRAFT (2015), LATENCY (2017), ORCA (2020) og DETERMINATION (2021) er blevet rost til skyerne i førende internationale medier som Downbeat (USA), Le Monde (F) og Jazzwise (UK). Overalt hvor hun præsenterer sine kompositioner, der er en sjælden kombination af power og elegance med sofistikerede harmoniske passager, stærke grooves og poetiske, men højeksplosive ballader, står superlativerne og de positive anmeldelser nærmest i kø. Det velkendte Jazzwise Magazine fra England har kaldt hende ”en rising star på den europæiske jazzscene – ikke mindst for hendes bemærkelsesværdige kompositioner til hendes eventyrlystne bigband”. Wunderbar, siger vi bare!

Lyt til orkesteret her:

Læs mere om Kathrine Windfeld og hendes bigband her:

MEDLEMSARRANGEMENT: Mød KATHRINE WINDFELD OG DELTAG I HYGGELIG FÆLLESSPISNING PÅ GODSET
Hvornår: Fredag den 26. maj 2023 klokken 17.30
Sted: Godset

Traditionen tro afslutter Jazz6000 sæsonen med et arrangement eksklusivt for klubbens medlemmer.

Det foregår på Godset fredag den 26. maj 2023 forud for koncerten med Kathrine Windfeld Bigband.

Arrangementet starter kl. 17.30 med en velkomstdrink. Derefter er der en ”meet the artist”-seance med Kathrine Windfeld. Sammen med sit stærkt anmelderroste bigband giver hun denne aften koncert på Godset klokken 20.00. Under snakken med Kathrine Windfeld vil hun fortælle om sit liv som jazzmusiker, og I kan få svar på nogle af de spørgsmål, I måske har om det at være jazzmusiker.

Efter snakken med Kathrine Windfeld vil der være fællesspisning og hyggeligt samvær frem til koncertstart kl.20. Menuen bliver leveret af en af byens restauranter. Du kan vælge mellem en standard- og en vegetarudgave. 

Medlemsarrangementet koster kr. 200 inkl. menu og et glas vin/øl eller (soda)vand til maden samt velkomstdrink. Køb madbilletten sammen med din koncertbillet senest tirsdag d. 23. maj kl. 23.59!

Er du ikke medlem, men ønsker at deltage i arrangementet, kan du melde dig ind i foreningen på vores hjemmeside på www.jazz6000.dk. Medlemskabet koster kr. 200 og gælder i 12 måneder. Et medlemskab giver dig en række medlemsfordele, fx får du 1/3 rabat på vores billetpriser.

Vi håber, at du har lyst til at deltage i en hyggelig aften sammen med alle os andre jazzglade mennesker i foreningen og komme lidt tættere på nogle af de musikere, der præger den danske jazzscene.

Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.

Jazzklub i Kolding