Kenny Werner / Benjamin Koppel / Tommy Andersson / Alex Riel

Medvirkende
Kenny Werner
piano - DK
Benjamin Koppel
saxofon - DK
Tommy Anderson
bas - DK
Alex Riel
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
28-05-2015, kl. 20:00

Amerikanske Kenny Werner regnes for en af de store pianister i international jazz i dag og det er et stort privilegium for Jazz6000 at kunne præsentere ham på Godset i selskab med sin gode ven, saxofonisten Benjamin Koppel, der er i særklasse på sit instrument herhjemme. Tilføj dertil to mestermusikere – den svenske bassist Tommy Andersson og trommeikonet Alex Riel – så har man den perfekte kvartet.

Vi kan forvente guddommelig musik. Kenny Werners pianospil er et massiv af sang og sangbarhed og melodiske forløb af stor skønhed, ikke ulig Bill Evans, selvom Werner også mestrer den mere ekspressive del af jazzen. Sammen har Benjamin Koppel og Kenny Werner udviklet et unikt musikalsk sprog, hvor der bliver delt uventede gaver ud af improvisatorisk genialitet, så naturligt som planter der gror i frugtbar jord.

Kenny Werners indflydelse er uovertruffen og han har påvirket en hel generation af musikere, deriblandt en stribe danske. På trods af hans kreative output der stritter i mange retninger, er Kenny stadig fokuseret på musikkens helbredende virkninger: “jeg er stadig mere og mere bevidst om det egentlige formål med den musik og de mennesker, der spiller den: At helbrede og forene planeten” Det er et voldsomt projekt at give sig ud på, men han kan passende begynde med at kapre disciple på Godset den 28. maj.

Benjamin Koppel bevæger sig generelt frit i genrerne – det være sig jazz, soul, pop og klassisk kompositionsmusik. Udover at være en musiker i særklasse er Benjamin Koppel en ualmindelig kreativ sjæl og når han i 2024 fylder 50 år og kigger tilbage på karrieren vil man sandsynligvis konkludere, at med alt det han har nået, burde han være fyldt 100 år i stedet for, og en af de centrale ting der vil stå tilbage var samarbejdet med Kenny Werner. Det vi heldigvis kan konkludere allerede nu, er at du stadig kan opleve dem – og det skal du gøre! Det er en 28. maj på Godset.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding