Koppel & Søn

Medvirkende
Anders Koppel
hammondb3 - DK
Benjamin Koppel
saxofon - DK
Peter Nielson
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
12-01-2017, kl. 20:00

I anledning af at Anders Koppel fylder 70 år i 2017, giver Koppel & Søn os alle en musikalsk fødselsgave, som præsenterer det allersmukkeste fra de to generationers produktion. De to har spillet sammen gennem en menneskealder, hvor såvel far som søn har ladet sig inspirere af mange forskellige musikalske udtryk og genrer. Med sig på denne turné har de den virtuose jazztrommeslager Peter Nielsson. Der venter uden tvivl publikum en smuk rejse ned ad jazzens memory lane sammen med nogle af dansk jazz’ allerstørste ikoner.

Anders Koppel er kendt for sin ikoniske orgellyd i Savage Rose, som var Danmarks første store internationale rockband, og som mangeårigt medlem af verdensmusikorkesteret Bazaar, der også bestod af Peter Bastian og Flemming Quist Møller. Han har skrevet musik til mere end 200 film, 20 balletter, 40 koncerter for solist og symfoniorkester samt en lang række kammermusikværker.

Benjamin Koppel er kendt som allestedsnærværende og virtous saxofonist og komponist. Han har samarbejdet med en lang række store jazznavne såsom Phil Woods, Kenny Werner, Brian Blade, Joe Lovano Paul Bley, Charlie Mariano, Bobby Watson, Larry Goldings og Jack DeJohnette. Han har udgivet knap 50 solistalbums samt medvirket på flere end 100 andre udgivelser. Og så er han medforfatter til bogen Ud af musikken – Sådan forklarer man musik for en kat.  I 2011 modtog han den franske ridderorden L’Ordre des Arts et des Lettres for sin indsats for udviklingen af fransk og international kultur.

Peter Nielsson er en dynamisk og karismatisk trommeslager, som tilfører Koppel & Søn sin helt umiskendelig puls. Han er en af Sveriges mest efterspurgte trommeslagere og har medvirket på mere end 40 udgivelser og har turneret i mere end 40 lande.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding