Line Kruse

Medvirkende
Line Kruse
violin - DK
Peter Rosendal
piano - DK
Thomas Ovesen
bas - DK
Jonas Johansen
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
19-11-2014, kl. 20:00

Den i Paris bosiddende violinist Line Kruse har gennem en årrække haft hele verden som sin legeplads. Som fremtrædende medlem af den banebrydende og utrolig populære, millionsælgende electronica-tangogruppe ”Gotan Projeck” i 8 år, har hun spillet på de største scener i verden.

Men Line Kruse går også andre og egne veje, med en iboende trang til at følge egne instinkter. Hun optræder nemlig også i eget navn, godt hjulpet af et hold af suveræne danske jazzmusikere, hvor orkesterlederen fordomsfrit springer ud i eget materiale inspireret af jazz, latin, salsa og tango og sætter det ind i en moderne sammenhæng, med et friskt pust af elektroniske beats og sprælsk overskud.

Da den klassisk uddannede violinist som ganske ung slog sig ned i den franske hovedstad, blev hun hurtigt opslugt af det parisiske multikulturelle musikmiljø, og en karriere inden for jazzens mangefarvede palet tog fart. Med flere CD’er i bagagen og masser af overskud, personlighed og virtuositet brænder Line Kruse igennem med kaskader af toner henover hårdtpumpede latinske rytmer, som kun kender én vej – fremad.

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding