Live-streaming fra DMA Jazz 2017

Pris & Billet
Pris - medlem: 0 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 20 kr.
04-12-2017, kl. 19:30

Jazz6000, Nicolai Bio & Film6000 inviterer til eksklusiv, lokal Danish Music Awards-aften
Du har nu, som noget helt nyt, mulighed for at opleve Danish Music Awards Jazz 2017 på helt tæt hold når showet livestreames direkte fra Bremen Teater i København til Nicolai Bio i Kolding. Alle er velkomne, og det koster kun 20 kr. i entre og der er gratis adgang for medlemmer af Jazz6000 incl. indehavere af Wild Card. Showet er opdelt i 2 afdelinger á hver 45 min med ½ times pause. Forud for showet vil der være mulighed for at købe lækker buffet i Nicolai Café til 118 kr. – her er det en god idé at reservere bord på forhånd, hvis man vil sikre sig et bord. Der er lagt op til en festlig aften fyldt med underholdning og god musik på det store lærred.
Trekanten som har base i Kolding, er blandt de nominerede til Live Jazz Danmark prisen 2017 som uddeles til koncertarrangør, et spillested eller en festival, der har gjort sig særlig bemærket i det forgangne år.

Danish Music Awards Jazz 2017
Danish Music Awards er en årlig prisfest, som hylder den danske jazzpladebranche og sætter fokus på det forgangne års danske jazz udgivelser. Foruden spændingen om hvem der løber med de eftertragtede statuetter, kan der i år kan der opleves indslag fra nogle af de mest spændende artister på den danske jazzscene, bl.a. Peter Jensen & Kathrine Windfeld Big Band, The hOpening!, Jakob Buchanan, The Music of Nicolai Munch-Hansen mm. Fra København styres showet af de to værter Master Fatman og sangerinde Birgitte Soojin.

Pris & Billet
Pris - medlem: 0 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 20 kr.

Jazzklub i Kolding