Skovkoncert med Martin Fabricius Trio

Jazz i Marielundskovens dybe, stille ro

Martin Fabricius Trio
Medvirkende
Martin Fabricius
vibrafon - DK
Andreas Markus
kontrabas - DK
Jacob Hatholt
trommer - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
11-08-2023, kl. 19:00

(Se priser nederst på siden).

 
Forestil dig lige dette drømmescenarie: Midt ude i Marielundskoven på den nærmest svævendetræterrasse ved Skovløberhusetstår vibrafonisten Martin Fabricius sammen med sin trio. Medsans for den enkle melodi spiller de berusende musik af stor kompositorisk skønhed, derforplanter sig til hver en celle i tilhørerens krop. Efter blot et enkelt nummer flyver man rundt påen luftmadras båret af meditativ ro og minimalistiske lydbølger. Om trioens seneste album ”NewWorld” skriver anmelderen i JazzNyt: ”De laver musik som ingen andre. Trioen udstråler enafklaret modenhed, der er med til at bringe dem op i international klasse.”Der venter derforpublikum en sjælden musikalsk perfektion, hvor musikerne i pagt med naturen spiller filmisk smukmusik, der er som skabt til at blive spillet langt ude i en skov.
 
Koncerten i Marielundskoven er Jazz6000’s fjerde koncert under navnet Jazz i skovens dybe, stillero. Tidligere har store jazznavne som Hvalfugl, Bremer/McCoy og Svaneborg Kardyb featuring Jakob Sørensen spillet for fulde huse på Koldings smukkeste jazzscene.
 
Den københavnske vibrafonist Martin Fabricius grundlagde sin trio i2007. Siden da er det blevet tilfire anmelderroste album og turnéer i Skandinavien, Tyskland, Kina og Afrika. I dag er trioen en afde mest spillede jazzbands på Danmarks Radio og afspilninger på både P8 og P2 vidner om, atmusikken åbner sig op og bydernye jazzlyttere velkommen.
 
Som tidligere elev af vibrafonlegenden Gary Burton, har Martin gennem årene udviklet sin egenteknik og stil, som bringer de historier og malerier til live, der udgør kernen i hans kompositioner.
 
Anmeldelser:
JazzNyt: ”Det er berusende smuk musik. Fabricius’ sans for den enkle melodi kombineres med knusende roligt spil. Her står tiden stille og den meditative ro forplanter sig til hver en celle iden lyttendekrop. Det er filmisk smukt.[…]De laver musik som ingen andre. Trioen udstråler en afklaretmodenhed, der er med til at bringe dem op i international klasse.”
 
Jazzthetik: ”Gennem ni numre flyder tilhøreren på en luftmadras fyldt med drømmende toner overminimalistiske lydbølger, omblæst af sød melankoli fra solbeskinnede skyer.”
 
Nordbayrische Nachrichten: Fabricius og coer de stille, subtile og atmosfæriske toners mestrer. I de betagende ballader og pastelfarvede hørebilleder bliver der fortalt historier fra hele verdenen.
 
Læs mere og smuglyt her:https://youtu.be/UCfMrvS3k5QHjemmeside:https://martinfabricius.eu/Hvor foregår koncerten?Koncerten foregår i Marielundskoven ved Skovløberhuset (se rød prik på kortet).
 

Parkering:
Parkering ved Marienlundsøen/Naturskolen
Parkering Bramdrupdam, Bramdrupskovvej
Parkering Kolding Golfklub, Egtved Allé

Øvrige praktiske informationer:
Hvis solen skinner, foregår koncerten på den nyetablerede og åbne skovterrasse ved Skovløberhuset.  Hvis vejret ikke arter sig helt så godt, kommer koncerten til at foregå direkte foran Skovløberhuset. Da koncerten foregår i den fri natur, anbefaler vi, at du selv medbringer tæpper, paraply og lign., så du får en god koncertoplevelse, uanset hvad vejret lyster på selve dagen. Det er ikke muligt at købe mad eller drikkevarer på stedet, men man er mere end velkommen til selv at medbringe lidt godt til ganen. Vi sørger for vellyd til ørerne. Der er adgang til toiletter og rindende vand på stedet.

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding