Mathias Heise Quadrillion

Medvirkende
Mathias Heise
mundharpe, keyboard, spoken word
Mads Christiansen
guitar
David Vang
bas
Aksel Stadel Borum
trommer
24-02-2016, kl. 20:00

Mathias Heise er en af de få jazz mundharpister i Danmark og er et talent af helt utrolige dimensioner, både som instrumentalist på mundharpe og tangenter samt som komponist.
Som den første i Danmark kom han ind på Rytmisk Konservatorium med mundharpe som hovedinstrument. I 2012 blev han tildelt Rødovre Musikpris på 40.000 kroner, i 2013 slog han sit navn fast internationalt da han, som 20 årig, vandt verdensmesterskabet i kromatisk jazz mundharpe ved World Harmonica Festival i Trossingen, Tyskland, og i 2014 vandt han DPAs prestigefyldte komponistkonkurrence “Årets nye jazzstjerne”.
I 2012 etablerede han sit band ‘Mathias Heise Quadrillion’ sammen med 3 jævnaldrende – og lige så talentfulde – musikere: Mads Christiansen, David Vang og Aksel Stadel Borum.
Mathias Heise Quadrillion har skabt et helt anderledes og meget personligt udtryk. Bandets Album ‘Sudden Ascent’ indeholder egne, originale jazz/fusion kompositioner, der byder på sprød mundharpe, spændstige arrangementer, virtuost guitarspil, hjernemasserende rhodes, en sammentømret, groovy rytmegruppe og – sidst, men ikke mindst – en poetisk buket af spoken word, som fuldender den unikke lyd.

Pris - medlem: 80
Pris - under 25 år eller studiekort: 40
Pris - ikke medlem: 120

Jazzklub i Kolding