Mette Juul

Medvirkende
Mette Juul
vokal
Gerard Precencer
trompet/flygelhorn
Heine Hansen
piano
Thomas Fonnesbæk
bas
Janus Templeton
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
14-08-2014, kl. 20:00

Andet halvårs første koncert i jazz6000 på Godset, er med ikke mindre end den anmelderroste jazzvokalist og sangskriver Mette Juul, hvor hun kommer med et flot hold fra toppen af dansk jazz; Janus Templeton på trommer. Heine Hansen på piano, Thomas Fonnesbæk på bas og en helt særlig gæst, den virtuose internationalt kendte trompetist Gerard Presencer.

Mette Juul’s stemme er cool på den varme måde og hun fortolker med sin guitar, udover sine egne kompositioner, jazzsange af bl.a Cole Porter, Bruno Martino, Joni Mitchell og Kenny Wheeler med nerve og personlighed.

Mette Juul udgav i 2012-13 pladen Moon On My Shoulder med bl.a Blue Note trompetist Ambrose Akinmusire, og den og hendes mange koncerter i Danmark og udlandet, er blevet modtaget med store roser i den internationale jazzpresse.

Det er både musik fra denne plade og nye sange fra Mette Juuls egen hånd, vi kan glæde os til at høre ved aftenens koncert på Godset.

I 2010 udgav Juul den roste debutplade “Coming In From The Dark” med Alex Riel trio og Palle Mikkelborg.

Mette Juul vandt i 2007 “International Jazzartist Competition” for vokalister og har turneret med stor succes i både USA og Europa.

www.mette-juul.com

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding