Michael Blichers The Kuti Mangoes

with speciel guest Patric Kapré

Medvirkende
Michael Blicher
tenorsax/fløjte
Aske Drasbæk
saxofon
Patric Kapré
vokal mm.
Gustav Rasmussen
trombone/guitar
Casper Mikkelsen
percussion
Johannes Buhl
keyboard
Morten Ærø
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
22-10-2014, kl. 20:00

Det er nogle af den danske afro- og jazzscenes mest spændende unge navne, som vi skal møde denne aften på Godset. Der er tale om ren utæmmet energi i et til tider hæsblæsende tempo, med fængende, flotte hornarrangementer og med den forrygende Patrick Kabré fra Burkina Faso i front, der giver blæserne ”kamp” til stregen på energifronten. Men også vidunderligt smukke og bevægende temaer. Fokus er på groovet og selv betegner bandet deres stil som “universel feelgood-musik” med enkle og iørefaldende temaer, der er med til at give publikum en kæmpe vitaminindsprøjtning. De rytmisk knivskarpe blæserhooks underbygges af intens perkussion, i en musik der bærer stærke referencer både til klassisk afro-beat à la Fela Kuti og jazzlegender som Charles Mingus og Ornette Coleman.

 

Bandet har turneret i Danmark og Tyskland med stor succes. Bl.a. andet ved sidste Copenhagen Jazz Festival, hvor de sammen med Patrick Kabré gav et brag af en koncert på udendørsscenen på Sankt Hans Torv.

Michael Blicher har stået bag flere fine band. Bl.a. Radio Star og Astro Buddha Agogo og ikke mindst en turne i vinter med trommeikonet Steve Gadd og hammond-geniet Dan Hemmer.

 

http://www.michaelblicher.dk/

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding