Mindekoncert for Master Fatman

Medvirkende
Jonas Visti
Master Fatmans ven og aftenens vært - DK
Aarhus Jazz Orchestra
- DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
08-05-2019, kl. 20:00

Koncerttidspunktet er ændret til kl. 20.00

Master Fatman skulle have givet koncert på Godset den 8. maj 2019 sammen med bigbandet Aarhus Jazz Orchestra. Som følge af Master Fatmans død i slutningen af marts har Jazz6000 sammen med Aarhus Jazz Orchestra besluttet i stedet at præsentere en koncert, der hylder Master Fatmans kærlighed til musik, jazz, fællesskab og livet i det hele taget.

Master Fatman var indtil sin alt for tidlige død en af de største personligheder i dansk musik. Han var en gudsbenådet entertainer, musiker, radiovært, DJ og meget andet. Ikke mindst var han fortaler for næstekærlighed og en verden, hvor vi alle har lidt mere tid til hinanden og ikke mindst hører lækker musik.

Master Fatman trådte ind i de flestes bevidsthed i slutningen af 80’erne, hvor han fortolkede 70’er diskohits af bl.a. ABBA og Boney M. I 1991 udgav han sit eneste album med titlen ”Hail Hail”. I 1993 stillede han op til kommunalvalget i Københavns Kommune med Det kosmiske Parti, der gik ind for kosmisk kærlighed og langsommere jordrotation. I årene derefter deltog han fx i Melodi Grand Prix med titlen ”Jordisk kærlighed”. I de seneste år har Master Fatman mest været kendt for sit frankofile radioprogram ”Croque Monsieur” på Radio24syv. Han var endvidere vært på programmet ”Jazzmosfæren” på P8 Jazz, hvor han hver lørdag og søndag prædikede kærlighed til folket og fyldte lytterne med sin store viden om musik og sin kosmiske kærlighed til livet og i særdeleshed jazz.

Til mindekoncerten vil Aarhus Jazz Orchestra under ledelse af dirigent Nikolai Bøgelund spille nogle af Master Fatmans yndlingsnumre. Aarhus Jazz Orchestra (tidligere Klüvers Big Band) er et 16-mand stort bigband, der består af nogle af de bedste jazzmusikere på den danske jazzscene. Orkesteret spiller årligt mere end 80 koncerter i ind- og udland og har bl.a. samarbejdet med Kurt Elling, John Scofield, Jamie Cullum og Peter Eskine. Orkesteret har besluttet at donere Master Fatmans oprindelige honorar til hans efterladte kone og deres fem børn.

 

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding