Nancy Harms Kvartet

Medvirkende
Nancy Harms
vokal
Søren Møller
flygel
Graig Earle
kontrabas
Janus Templeton
trommer
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
26-11-2021, kl. 20:00

CORONAPAS:
Med henvisning til gældende regler vil du ved indgangen til Godset blive bedt om at fremvise gyldigt coronapas. Dette gælder for alle over 15 år

Nancy Harms er en amerikansk sangerinde, der, trods sin unge alder, har cementeret sig som en fast del af den amerikanske jazzscene. Hun har tryllebundet publikum over hele verden med sine sjælfulde fortolkninger og stærke fortællerevner. Harms er født i staten Minnesota, men er i øjeblikket bosiddende i New York. Hun har turneret både i Norge, Sverige, Tyskland Italien, Thailand, USA og England og har blandt andet spillet på Birdland og Kitano i New York og Sunset/Sunside i Paris.

Nancy Harms, der har en kæmpe kærlighed til Danmark, havde sin danske debut i 2014 med en række koncerter på “The Standard” I København.  Siden da har hun – sammen med sine herboende backing-musikere – spillet mere end 100 koncerter rundt om i Danmark.

 

Nancys 2015-plade, “Dreams in Apartments” fik store roser blandt andet I The Wall Street Journal (5 stjerner), NPR, All About Jazz og Jazz Weekly. I 2017 kom udgivelsen af hendes “Ellington at Night”, som består af moderne, friske arrangementer af Duke Ellington og Billy Strayhorns kompositioner.

 

Kvartetten består af nogle af de mest prominente musikere på den danske jazzscene. I 2012 flyttede pianisten Søren Møller tilbage til Danmark efter et succesfuldt årti i New York, hvor han var en fast del af den amerikanske jazzscene. I de sidste par år har Søren Møller krydset genrer og komponeret og turneret med DR Big Band i værket ”Bitches Brew – 50 År”, samt med koret EVE, der af multikunstneren Laurie Anderson er inviteret til at optræde på Joe’s Pub i Søren Møllers værk A Deluge of Angels. Værket er skabt i samarbejde med poeten Neill Furio.
Kvartettens bassist er den canadisk-fødte prisbelønnede jazzmusiker Graig Earle, der bl.a. er kendt for at kombinere lyden fra de store jazzbassister i 1950’erne med en moderne rytmisk følsomhed. Bag trommerne sidder en af Danmarks travleste og mest anerkendte jazzmusikere – den dynamiske og legesyge Janus Templeton.

Gå ikke glip af en aften i selskab med dette prisvindende orkester, hvor du kan opleve Nancy Harms Kvartets musikalske fortolkning af vores dejlige land.

Lyt til musikken
https://www.youtube.com/watch?v=r0ChD34w7yw

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding