Flyttet – Niels Lan Doky 2020

23-10-2020, kl. 20:00

Der er endnu ikke billetsalg til denne koncert

Niels Lan Doky har i en lang årrække tilhørt verdenseliten og har udgivet over 40 albums i eget navn og har vundet utallige priser, anerkendelser, guldplader og lignende i både Europa, USA, Canada og Asien. Han startede sin professionelle karriere i en alder af kun 13 år og har sidenhen spillet med de fleste af jazzens største koryfæer samt optrådt for verdenseliten, fx Pave Johannes Paul II, og selveste Roger Moore alias James Bond. På hendes 70-års fødselsdag i 2010 slog Dronning Margrethe II Niels Lan Doky til Ridder af Dannebrog. Han har endvidere givet TEDx Talk’en “How Jazz Wisdom Will Change Your Life” og udgivet bogen “Improvisation – i musikken, på arbejdet og i livet” på forlaget Gyldendal Hans første featurefilm som instruktør “Between a Smile and a Tear” havde biografpremiere i 2005.

Ud over ham selv tæller Niels Lan Doky Trio to af de allerstørste jazztalenter, som Danmark har fostret de senere år: På kontrabas Tobias Dall, der – for at det ikke skal være løgn – er vokset op lige rundt om hjørnet i landsbyen Sdr. Bjert og har gået på MGK i Kolding, inden karrieren for alvor tog fart for snart mange år siden. På trommer Niclas Bardeleben, der de seneste år har slået sit navn fast ved at spille med alle de store på den danske jazzscene.

Siden dannelsen af trioen i 2011 har den høstet stor anerkendelse i udlandet, hvor trioen har turneret, ikke mindst i Japan, Sydkorea, Spanien og England. Trioens album “Scandinavian Standards” fra 2014 udkom hos det verdenskendte pladeselskab Warner Music i USA. I 2019 har trioen udgivet albummet “Improvisation On Life”, som siden 2017 har været tilgængeligt i Asien, men først udkom i resten af verden i sommeren 2019. I april 2020 udgiver trioen et nyt album med titlen “River Of Time.” Så der er nok at vælge imellem, når trioen skal sammensætte sin set-liste til koncerten på Godset.

Trioens foreløbige kulmination var koncerten på Jazzfestivalen i San Javier i Spanien i 2019. Her høstede trioen stående ovationer og en kontinuerlig strøm af anmelderroser, der nærmest ingen ende vil tage. Den spanske presse skrev fx:
“De spillede fra hjertet, og fik publikum til at løfte sig nogle centimeter over jorden”
“Musik der trænger dybt ind i sjælen”
“En koncert fuld af skønhed”
“Formåede at efterlade publikum i en tilstand af forelskelse.”

Hvis du vil høre, hvad du kan glæde dig til, så lyt med her:

https://www.youtube.com/watch?v=ip8iPaPEa88
https://www.youtube.com/watch?v=twO-ObWALlk
https://www.youtube.com/watch?v=nXpvpi_ATaA

Koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30

 

Pris - medlem: 150
Pris - medlem med studiekort: 75
Pris - ikke-medlem: 225

Jazzklub i Kolding