Odense Jazz Orchestra med kæmpe børnekor fra Kolding

JazzMin på tour med bigbandet

Medvirkende
Torben Sminge
Dirigent - DK
Odense Jazz Orchestra
Musikere - DK
Mette Møller
Tekstforfatter - DK
Anders Møller
Komponist og korleder - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 50 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 50 kr.
08-10-2024, kl. 17:00

Musik gør glad. Ikke mindst når man skaber og oplever musik sammen med andre. Den mulighed får en række skoleklasser i Kolding, når vi inviterer til kæmpe kor-koncert. Her hører vi historien om pigen Yasmin, der skal vælge, om hun vil med sin mor på yoga-retreat eller med far og hans bigband på tour. Hun vælger selvfølgelig det sidste. På Yasmins ferieskoleskema står der derfor både jazz, rock og rul samt bozzanova med mere, der leveres af det kæmpestore Odense Jazz Orchestra og et kæmpe børnekor fra Kolding under ledelse af Anders Møller. Sammen tager de os alle med på en musikalsk tur rundt i jazzlandskabet og lærer os en masse om vilde instrumenter og glæden ved at skabe musik. Kom og giv dig selv og børnene en uforglemmelig oplevelse i musikkens tegn. 

Om projektet: 

Pædagogisk projekt for børn i 4.-6. klasse 

Kombinationen af høj kunstnerisk kvalitet og viljen til at tage et ansvar for det lokale miljø og samfund som en naturlig del af sin eksistens skal være platform for at skabe nyt, bæredygtigt pædagogisk initiativ. Gennem en lang årrække har Odense Jazz Orchestra haft fokus på aktivt at formidle kunst og kultur til børn og unge. Ikke mindst fordi det er vigtigt at lave noget kvalificeret, rytmisk musik med pædagogisk vinkel til børn og unge. Men også for at koble kultur med læring. Vi skal have noget at være fælles om, som også kommer os til gode i en travl og stresset hverdag. 

I flere år har Odense Jazz Orchestra haft et Kahoot-projekt som omdrejningspunkt for det pædagogiske arbejde. I denne koncert har Kahoot fokus på hverdagens små problemer og pigen JAZZmin, der lærer en masse om et bigband og dets musikere og instrumenter. 

Se fx Kahoot 2023 her:

 

 

 

Pris & Billet
Pris - medlem: 50 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 0 kr.
Pris - ikke medlem: 50 kr.

Jazzklub i Kolding