Radio Bévort

Medvirkende
Pernille Bévort
tenor- og sopransax
Mariane Bitran
fløjter
Kasper Wagner
altsax og klarinet
Ole Visby
tenorsax og basklarinet
Marie Louise Schmidt
piano
Thommy Andersson
bas
Bjørn Heebøll
trommer
04-06-2021, kl. 20:00

BEMÆRK: Der kan kun købes billet til denne koncert i forsalg.
På grund af gældende afstandsrestriktioner som følge af COVID19 er der et begrænset antal billetter til salg. Koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30

Saxofonist, komponist og kapelmester Pernille Bévort har altid været helt sin egen. Hun følger ikke tidens trends, men sætter selv sine spor og står fast på sin musikalske overbevisning. Hun er kendt for sit livlige og fantasifulde spil, som kan høres i mange forskellige jazzede konstellationer. Med gruppen Radio Bévort medbringer hun et imponerende hold, der på smukkeste vis formidler hendes musikalske idéer. Pernille henter inspiration mange forskellige steder fra, men i musikken er der hele tiden en klar og præcis retning: flotte klange, spændende rytmiske og melodiske forløb og fremfor alt blændende soli. Septetten Radio Bévort spiller udfordrende musik – men også musik med charme, fængende melodier og stemninger. Musik som kryber ind under huden på lytteren.

Gruppens seneste og anmelderroste album Blik udkom i foråret 2020 og med denne udgivelse blev Pernille nomineret til Årets Jazzkomponist ved Danish Music Award jazz.

Pris - medlem: 100
Pris - under 25 år eller studiekort: 50
Pris - ikke medlem: 150

Jazzklub i Kolding