RioJAZZ4

Ankarfeldt / Marcio Quartet feat. Christina von Bülow/Cassius Theperson

Medvirkende
Morten Ankarfeldt
bas - DK
Caio Marcio
akustisk guitar - DK
Christina von Bülow
altsaxofon/fløjte - DK
Cassius Theperson
trommer/percussion - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.
11-09-2014, kl. 20:00

Mød en af Danmarks bedst begavede bassister, Morten Ankarfeldt, i et unikt samarbejde med et af Brasiliens største guitartalenter, Caio Marcio. Til at hjælpe med formidlingen får vi desuden vidunderlige Christina von Bülow og den sprudlende ”brasser”, Cassius Theperson på trommer og percussion. Det kan kun blive godt.

Caio Marcio dos Santos skabte albummet ”Rio Vermelho e em Azul” (Rio Rød og Blå) som er en unik kombination af skandinavisk melodi og brasilianske rytmer, originale kompositioner, krydret med personlige arrangementer af ældre brasilianske numre. Her smelter geografisk distancerede musikalske personligheder sammen i et unikt, frisk og inspirerende udtryk.

Morten Ankarfeldt er kendt for sin flotte tone og stærke beat på bassen. Han har studeret hos bl.a. N.H.Ø.P. og blev færdig på Rytmisk Kons. i Kbh. i 2003. Sin forholdsvis unge unge alder til trods, har han spillet professionelt i 20 år og har turneret over det meste af verden og spillet med Morten Schantz Trio, Mads Mathias, Sinne Eeg, Cathrine Legard, Ed Thigpen, Peter Rosendal o.m.a.

 

http://www.ankarfeldt.com/

Pris & Billet
Pris - medlem: 80 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 40 kr.
Pris - ikke medlem: 120 kr.

Jazzklub i Kolding