Simon Toldam Trio og Svaneborg Kardyb

Dobbeltkoncert

Medvirkende
Simon Toldam Trio
- DK
Nils Davidsen
bas - DK
Knut Finsrud
trommer - DK
Simon Toldam
piano - DK
Svaneborg Kardyb
- DK
Nikolaj Svaneborg
Würlitzer, synthesizer, piano - DK
Jonas Kardyb
Trommer, percussion - DK
Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.
25-11-2020, kl. 19:00

Simon Toldam Trio har eksisteret i 10 år og blev hurtigt en af landets mest anerkendte og alsidige klavertrioer. De fortsætter ufortrødent deres undersøgelse og genopfindelse af klavertrioens kunst. På trioens fjerde album OMHU, der er det stærkeste til dato, præsenterer trioen en række soniske udforskninger og inspirationer kredsende omkring tid, rum og langsomhed. I rummet mellem lyde og toner er der tid til at fordøje, tid til at være nysgerrig og tid til at være til stede. OMHU blev kåret til Årets Jazz Album ved DMA Jazz 2019 – blandt andet pga trioens telepatiske samspil og evne til at trække vejret i musikken som én organisme.

Simon Toldam har udgivet 14 albums som kapelmester og er fir-foldig modtager af Danish Music Awards. I 2015 modtog han det prestigefyldte 3-årige stipendium fra Statens Kunstfond og har spillet med et utal af danske og udenlandske musikere. Også bassist Niels ”Bosse” Davidsen og trommeslager Knut Finsrud er stærkt efterspurgte musikere på de europæiske jazzscener og har begge turneret og spillet i mange forskellige konstellationer. Oplev en spændende rejse uden for tid og rum med et af Danmarks pt hotteste navne.

Svaneborg Kardyb er en ung, prisvindende jazzduo, der spiller minimalistisk musik med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustik lyd forenes, og fængende melodier møder nordiske stemninger. Det er nytænkende dansk jazz spillet på trommer, synthesizer og Würlitzer-elklaver.

Deres kometagtige karriere tog for alvor fart, da duoen i foråret 2019 udgav deres debutalbum Knob og kort tid efter vandt Jazzkonkurrencen for unge jazzmusikere, hvor juryen bl.a. skrev: –smukke melodier, organiske overgange med en elektronisk vibe, og et klart kunstnerisk overskud. Et fantastisk og organisk groove og sammenspil…

Helt fortjent blev de to konservatorieuddannede, aarhusianske musikere også vindere af DMA Jazz 2019 for Årets Nye Danske Jazznavn og Årets Danske Jazzkomponist. Sidstnævnte for Knob, der også er blevet kåret som ugens album på P8 JAZZ.
Kom og lad dig fortrylle og forføre af Svaneborg Kardybs dragende drømmeunivers

 

Pris & Billet
Pris - medlem: 100 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 50 kr.
Pris - ikke medlem: 150 kr.

Jazzklub i Kolding