Søren Bebe Trio

Oplev jazzens sande Nordstjerne

Medvirkende
Søren Bebe
piano
Knut Finsrud
trommer
Kasper Tagel
bas
Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.
25-01-2024, kl. 20:00

(Se billetpriser nederst på siden)

 

Hvis der er dage, hvor du bare er træt af det hele, skulle du tage at lægge ører til det her. For det er jazzy mindfulness. Det er ro til sjælen. Det er velgørende og pokkers smuk nordisk jazz. Sådan skrev Niels Overgård i JazzNyt om trioens seneste album ”Here Now”. Med dette album har pianist Søren Bebe utvivlsomt markeret sig som en sand sværvægter inden for nordisk jazz. Hans kompositioner er præget af yndefuld melankoli og klanglig skønhed, der kan mærkes helt ind i sjælen. Hver eneste lille tone får musikken til at funkle som den klareste Nordstjerne. Beslægtet med bannerførere som Esbjörn Svensson og Jan Johansson står den gode melodi og samspillet her i fokus, så vi alle pludselig mærker, at vi lever lige her og nu.

Den danske jazzpianist og komponist Søren Bebe grundlagde sin trio tilbage i 2007. Den 17. november 2023 udgiver de deres syvende studie album med titlen ‘Here Now’. Denne gang er det den norske trommeslager Knut Finsrud, som sidder bag trommerne, og ligesom ved de sidste to udgivelser er det Kasper Tagel der trakterer kontrabassen. Efter det stærkt anmelderroste album ‘Echoes’ fra 2019 har gruppen holdt en velfortjent pause, men er altså nu tilbage med ny musik og fejrer udgivelsen af ‘Here Now’ med koncerter i Danmark og Europa. Gennem årene har trioen givet et væld af koncerter over det meste af verden fra Brasilien til Korea over USA og Marokko og har formået at opbygge en støt stigende og særdeles loyal fanskare. På Spotify lytter over 100.000 med på trioens musik hver måned, hvor alle de største jazz-playlister har trioens numre liggende side om side med jazzens verdensklasse musikere som Keith Jarrett, Brad Mehldau og Bobo Stensson.

Anmeldelser:
“Det er jazzy mindfulness. Lyden er vanvittig god. Musikken følger med. Det er ro til sjælen. Det er musik med et helende perspektiv. Smukt.” (Niels Overgård, JazzNyt)

“Søren Bebe mestrer melodikunsten til perfektion og trækker fra sin kulturs folklore. ‘Here Now’ er et yndefuldt, elegant, poetisk album af underspillet rigdom.” (6 af 6 stjerner, Thierry De Clemensat, Bayou Blue Radio/ Paris-Move)
Læs mere og smuglyt her:

Hjemmeside: https://sorenbebe.com/herenow/

Flere anmeldelser: https://sorenbebe.com/reviews/

Pris & Billet
Pris - medlem: 120 kr.
Pris - under 25 år eller studiekort: 60 kr.
Pris - ikke medlem: 180 kr.

Jazzklub i Kolding