Sommerjazzfest på Godset

KutiMangoes, Malene Kjærgård & Mads Mathias m. orkester + DJ Jonas Visti

Medvirkende
Malene Kjærgård og Mads Mathias
solister
Pojken Flensborg
piano
Tobias Dall
bas
Mads Riis
guitar
Nikolaj Bangsgaard
trommer
Jesper Riis og Kurt Holm
trompet
Henrik Svendsen
trombone
Peter Brem og Bo Skibelund
saxofon
KutiMangoes
Michael Blicher
saxofon
Gustav Rasmussen
trombone, guitar
Aske Drasbæk
saxofon
Johannes Buhl Andresen
keyboard
Casper Mikkelsen
trommer
Eddi Jarl
trommer
27-08-2021, kl. 18:00

OBS – sommerjazzfesten flytter indenfor på Godset

DMI elsker regn på fredag. Vi elsker solskin og hot jazz! Tag med til sommerjazzfest på Godset i Kolding fredag ​​den 27. august. På grund af vejrudsigten flytter vi sommerfesten indenfor i stedet for som oprindeligt planlagt at afholde den på udendørsscenen. Vi pynter op inde og på de omkringliggende overdækkede perron-terrasser og omdanner Godset til det hyggelige torv, der lige så godt kan ligge og skønt sted i Syden. Her vil hot jazz skabe den perfekte ramme til en festlig sommeraften med fællesskab og hygge – og måske endda og fælles dans. Så glem alt om regntøj og medbring i stedet bare godt humør og måske din bedste dansesko.

OBS – tapasanretningen skal bestilles seneste onsdag den 25/8. kl. 24 på www.jazz6000.dk sammen med billetten

Jazz6000 og Jazz i Trekanten er gået sammen om at holde en sommerjazzfest på Godset, og det bliver en aften, hvor vi skal feste til lyden af hot jazz fra alverdens musikkulturer.

Billetter til hele aftenen kan kun købes i forsalg på www.jazz6000. Her kan du også tilkøbe tapasanretning til 125 kr. (Obs senest 4 dage før koncerten) Drikkevarer købes på koncertaftenen på Godset.

Program:
Kl. 18:
Malene Kjærgård og Mads Mathias med orkester
Kl. 19: Hyggepause
hvor P8 Jazz-radiovært og DJ Jonas Visti vender plader samtidig med at vi spiser en lækker tapas-anretning (skal tilkøbes).
Kl. 20: KutiMangoes

Malene Kjærgård & Mads Mathias med orkester
Der venter et særligt møde mellem to stærke vokalister, som sammen og hver for sig vil fortolke både egne numre og kendte jazzstandarder i helt nye arrangementer. Sammen med et lille big band, der består af talentfulde – delvis lokale musikere, vil de to solister tage publikum med på en musikalsk rejse, som lægger op til både kuldegysninger og swingende danseknæ. Malene Kjærgårds silkefine vokal og bløde fraseringer bevæger sig i et florlet og legende melodisk univers, mens Mads Mathias’ sprøde saxofon bliver en naturlig forlængelse af hans energiske og samtidig tilbagelænede crooner-vokal. Solisternes unikke og meget forskelligartede udtryk går op i en højere enhed i mødet med minibigbandet. Det er første gang, at musikerne og solisterne spiller i denne konstellation, og der er lagt op til et enestående musikalsk møde på højt niveau.  Koncerten foregår på Godsets indendørsscenen.

Hyggepause med radiovært og DJ Jonas Visti og mulighed for spisning
Det bliver vildt, funky og varmt, når Vistis pladespillere kommer i omdrejninger. Han børster støvet af vinylerne, som han har fundet på sine mange musikalske opdagelsesrejser rundt om i verden: Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik.

Du kan tilkøbe en lækker tapasanretning til kr. 125. Den skal bestilles når du køber billet til koncerten. Spisning og hygge er henlagt til Godsets nye UJNFOR-scene.

KutiMangoes
Efter hyggepausen kan vi opleve KutiMangoes på udendørsscene UJNFOR. Dette syv mand store sprudlende og livsbekræftende verdensorkester begejstrer til stadighed publikum og anmeldere verden over med deres festlige og grænsenedbrydende afrojazz. Deres seneste album AFROTROPISME fra 2019 roses til skyerne af et enigt anmelderkorps og er en videreudvikling af bandets farverige og markante lyd, hvor der både bliver arbejdet med synthesizere, soundscapes og elektroniske effekter uden at musikken mister sit fokus på heftige grooves, stærke melodier og musikerskab udført med hjertet. Det lykkes dem til fulde at blande traditionel vestafrikansk musik med vestlig jazz og skabe en ny, global lyd. KutiMangoes forstår i den grad at sparke gang i en fest og vil uden tvivl forvandle Godset til en kogende varm og fyrig jazzgryde.

Efter koncerten med KutiMangoes kan du nyde en gå-hjem-øl på pladsen – igen i selskab med Jonas Visti og hans hotte pladesamling.

Ved koncerten den 27/8 kan du købe billetter med rabat til de to øvrige koncerter, som Jazz6000 laver i samarbejde med Jazz i Trekanten på Godset ved dette års jazzfestival:

  1. august: StrengeDrøm – bevægende drømmejazz med trompetist Peter Marott og fem strengeinstrumentsmusikere.
  2. september: Rymden – Skandinavisk supertrio, der er hovednavn på Jazzfestivalen 2021
Pris - medlem: 150
Pris - under 25 år eller studiekort: 75
Pris - ikke medlem: 225

Jazzklub i Kolding