Steen Rasmussen Quinteto feat. Leo Minax

Medvirkende
Steen Rasmussen
flygel
Leo Minax
vokal
Lis Wessberg
trombone
Jacob Andersen
percussion
Fredrik Damsgaard
bas
Jonas Johansen
trommer
19-02-2015, kl. 20:00

Mine damer og herrer, hold på hatte og briller, for nu kommer omsider Steen Rasmussen og hans Quinteto på Godset, tilsat et af Brasiliens allerstørste nulevende navne i MPB-genren (Musica Popular Brasileira): Leo Minax. Genren er forbundet med store navne som Gilberto Gil og Milton Nascimento. Det er smuk, intens og positiv musik, der er uhyggelig svært at sidde stille til.

Den der skriver disse ord hørte dem under jazzfestivalen i Kbh. sammen med en stor tætpakket og ikke mindst svajende og gyngende forsamling, der først slap orkestret da de havde givet adskillige ekstranumre og Leo Minax til sidst havde mistet stemmen. Fuldstændig forrygende.

Med sin moderne lyd, sofistikerede kompositioner og en karakteristisk klang i stemmen blander Leo Minax påvirkninger fra sit hjemland Brasilien med elementer fra europæisk og amerikansk jazz, rock og popmusik. Og tilsat Steen Rasmussens mere nordiske lydunivers, bliver de seks musikeres udtryk en sjælden musikalsk oplevelse.

I 2013 udkom deres fælles album ”Lo Mejor de Cada Casa” som har kastet fremragende anmeldelser af sig: ”Et perfect match skaber et duende – et særlig emotionelt, ekspressivt, autentisk udtryk” ***** Gaffa. Live anmeldelse fra Politiken: ”Brilliant Blæret Bossa”

Orkestret har haft en omfattende turné virksomhed, med snesevis af koncerter i ind- og udland med koncerter i Spanien, Ecuador, Columbia og Danmark. Og orkestret er netop hjemkommet fra en omfattende turné i Brasilien.

Med et utal af koncerter i bagagen, er orkestret tæt sammenspillet, og består af musikere fra den absolutte elite på den danske musikscene, alle med stor integritet og dyb forståelse for musikkens strømninger.
Glæd Jer.

Pris - medlem: 80
Pris - under 25 år eller studiekort: 40
Pris - ikke medlem: 120

Jazzklub i Kolding